Esra Erol'u çok kızdırdılar!

Güncelleme Tarihi:

Esra Erolu çok kızdırdılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 16:04

Televizyon ekranlarının sevilen izdivaç programı “Esra Erol’da Evlen Benimle” programında gelin adayları ve damat adayları arasında yaşananlar Esra Erol’u çıldırttı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Esra Erol’un üstlendiği “Esra Erol’da Evlen Benimle” programında ortalık karıştı. Programa katılan gelin ve damat adaylarının arasında gelişen olaylar nedeniyle Esra Erol sinirlerine hakim olamadı. İşte detaylar…

Gelin adayı olarak programa katılan ve talip bekleyen Sabiha ile damat adayı Halil’in baş başa yemek yediğini, damat adaylarından Halil'in aynı zamanda locadan Dilcan'a çiçek verdiğini ve “Arkadaşlarım sana yenge demek istiyor” dediğini, Dilcan'ın da başkasından hoşlanmasına rağmen Halil'in çiçeğini kabul ettiğini öğrenen ünlü sunucu Esra Erol, sinirlerine hakim olamadı ve gelin-damat adaylarını sert dille eleştirdi.

Esra Erolu çok kızdırdılar

Haberin Devamı

Gelin ve damat adaylarının arasında geçen olayları öğrendikten sonra sinirlenen Erol; “Demek ki burada arkadaşça da olsa ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat edeceksiniz. Üç gün önce beğendim diyor, dört gün sonra böyle oluyor, talip geliyor, paravan açılıyor olmuyor. Arkadaşlar yapmayın yaa. Size şunu söylüyorum, madem bir şey hissediyorsanız, adam gibi çıkın söyleyin.” diyerek sözlerine devam etti.

Esra Erolu çok kızdırdılar

Erol; “Üç gün önce beğeniyor, dört gün sonra kendini çekiyor, kendi kafasında karar veriyor, sonra olmaz diyor, sonra olacak… Yok böyle bir şey! Ne zaman aklına, gönlüne düştüyse, beğensen beğenmesen mantığına bile uygun olursa diyeceksiniz ki, “gel kardeşim seni tanıyayım”. Gelen adaylarınıza çok güzel mis gibi hayır demeyi biliyorsunuz da burada mı gururunuz inciniyor? Yapmayın!” diyerek gelin ve damat adaylarını eleştirdi.

BAKMADAN GEÇME!