Esra Erol'da Nevruz hanımın istekleri bitmiyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Esra Erolda Nevruz hanımın istekleri bitmiyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 16:09

Televizyon ekranlarının ilgiyle takip edilen izdivaç programı “Esra Erol’da Evlen Benimle” programına katılan gelin adayı Nevruz hanım, istekleri ile Esra Erol’u bile şok etti. Gelen damat adaylarını beğenmeyen Nevruz hanım istekleriyle herkesi şaşırtıyor. Detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Hafta içi her gün yayınlanan “Esra Erol’da Evlen Benimle”de yine ilginç sahneler yaşandı. Evlenmek için Esra Erol’da Evlen benimle programını seçerek programa konuk olan Nevruz hanım, ilgin. istekleri ile Esra Erol’u bile şaşırttı. İşte detaylar…

Gelen damat adaylarını beğenmeyerek kendi kriterlerini saymaya başlayan Nevruz hanım, herkesi şaşırttı. Esra Erol gelin adayının isteklerini not alarak seyircilere komik dakikalar yaşattı.

Haberin Devamı

Adaylarımın Nişantaşı, Etiler, Moda, Cihangir, 3.köprünün Ucundan gelmelerini İstiyorum!

İlginç istekleri ile stüdyoda eğlenceli anların yaşanmasına sebep olan Nevruz hanım, “Ben kriterlerimi tam olarak söylemedim. Ahlaklı birisini istiyorum, İstanbul içi istiyorum, 35 ve 35 yaş arası istiyorum, boyu kesinlikle 1.70 - 1.75 arası olsun istiyorum, kesinlikle evlenmiş - boşanmış biri istemiyorum, adaylarımın Nişantaşı, Etiler, Moda, Cihangir, Caddebostan ve ille de 3. köprünün ucunu istiyorum, İlle de Rizemi istiyorum (ünlü şarkıcı Tarkan’ı kast ederek), Allahın aslanını istiyorum ille de.” dedi.

Haberin Devamı

Esra Erol’un “Tarkan’ın ikizi geldi olur mu?” soruna ise Nevruz hanım, “Hayır olmaz. Ancak Tarkan’ın kendisi olabilir.” dedi.

Stüdyodan gelen eleştiriler üzerine Nevruz hanım, “Niye ben Tarkan’a olmaz mıyım?, Resimleri yan yana koyunca yakıştıramadınız mı? Ben kapalıyım diye mi böyle oluyor?” diyerek stüdyodaki diğer gelin ve damat adaylarına sordu.

Nevruz Hanım'ın ''daha önce hiç evlenmedim'' yalanı ortaya çıktı!

29 Ocak Cuma günü yayınlanan Esra Erol'da programında Nevruz hanımın yalanı ortaya çıktı. ''Daha önce hiç evlenmedim'' diyen Nevruz hanımın F.T. adlı kişi ile tam 8 yıl evli kaldığı öğrenildi. İşte detaylar...

 

BAKMADAN GEÇME!