Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 21.son bölümünde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 21.son bölümünde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 13:20

ATV'nin reyting rekortmeni mafya dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. son bölümü yine izleyenleri heyecan dolu sahneleriyle ekran başına kilitledi. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı son bölümde neler olduğunu sizler için özetledik. İşte; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. son bölümde yaşananlar...

Haberin Devamı

Reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 02 Şubat 2016’da yayınlanan son bölümünde Hayriye Çakırbeyli karakterini canlandıran Sabina Toziya ile Meryem Çakırbeyli karakterini canlandıran Deniz Çakır arasında geçen diyalog izleyicide merak uyandırdı. Alparslan’ın annesi hayatta mı? İşte ikili arasında geçen, merak uyandıran diyalog;

Hayriye Çakırbeyli : Biz bu çocuğu (Alparslan Çakırbeyli) annesinden ayırmakla hata mı ettik?
Meryem Çakırbeyli : Anne ben o zaman yeni gelindim, bana laf düşmezdi ama yaptığınız yanlıştı.

İlerleyen bölümlerde bu sır perdesi aralanacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 21.son bölümünde neler yaşandı

Mahmut ölmekten nasıl kurtuldu?

Haberin Devamı

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 02 Şubat 2016’da yayınlanan bölümünde dizi senaristleri tam anlamıyla ezber bozdu. İki bölüm önce Hızır Çakırbeyli karakterinin öldürerek arabadan aşağı attığı ve dizinin takipçilerinin tamamının öldü diye kabul ettiği Mahmut karakterinin aslında ölmediği, yaşlı yalnız bir köylü teyzenin Mahmut’u kurtardığı ve iyileştirmeye çalıştığı görünüyor.

Mahmut abisine böbreğini mi verecek?

Son bölümde, abisini bıçaklayarak hastanelik eden ve daha sonrasında Hızır Çakırbeyli tarafından öldü sanılıp yol kenarına atılan Mahmut’un ölmediğini ve  yaşlı bir teyze tarafından kurtarıldığını öğrendik. Peki abisi için böbrek arandığını öğrenen Mahmut abisine böbreğini verecek mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 21.son bölümünde neler yaşandı

Nazlı ile Meryem ne konuştu?

Hızır Çakırbeyli için savaşan Nazlı ve Meryem’in araları Meryem’in Nazlı’yı doğuma yetiştirmesiyle yumuşamaya başladı. Hızır’a Meryem’den boşanmadan ilişkilerinin daha fazla ilerleyemeyeceğini ve bundan sonra mesafeli bir ilişki yaşayacaklarını söyleyen Nazlı, Meryem ile konuşmaya karar verdi. İkili arasında geçen diyaloglar dizinin ilerleyen bölümleri hakkında merak uyandırdı.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 21.son bölümünde neler yaşandı

Hızır ile Meryem boşanıyor mu?

Hızır Çakırbeyli ile Meryem Çakırbeyli arasında esen soğuk rüzgarlar çifti ayrılığa mı götürüyor? 02 Şubat 2016’da yayınlanan bölümde Meryem Çakırbeyli Hızır Çakırbeyli ile yataklarını ayırdı. Kızı Zeynep Çakırbeyli ile yatmaya giden Meryem Çakırbeyli kızından beklenmedik bir tepki aldı. Zeynep Çakırbeyli’nin annesine söylediği “Boşanmak istiyorsan ben yanındayım” sözü izleyicilerde merak uyandırdı.

Meryem’in evdekilere tavrı ne olacak?

Nazlı ile buluştuktan sonra eve dönen Meryem evin kadınlarının evde olmadığını farketti. Ayşen’e evdekilerin nerede olduğunu soran Meryem aradığı cevabı alamadı. Meryem’in sorusuna cevap gecikmedi. Meryem’in merakını gidermek isteyen Lütfiye, evdekilerin Hayriye Çakırbeyli ile Nazlı’nın evine en küçük Çakırbeyli olan Yunus bebeği görmeye gittiğini söyledi. Peki Meryem evdekilere bu davranışlarından dolayı cephe alacak mı?

Haberin Devamı

İlker Hızır Reis’e ihanet edecek mi?
Hızır Reis’in sibiryalının silahlarına el koymasının ardından sibiryalı bir plan yapmış ve daha önce Hızır’a ihanet edip kulağından olan Vıcık İlker’i bir anlaşma yapmak için mekanına çağırmıştı. İlker silahları Hızır’dan alıp, aldığı paranın 10 katına sibiryalıya satacaktı. Ancak İlker sibiryalının yanından ayrıldıktan sonra Hızır’ı arayıp durumu anlatmıştı. Birçok izleyici İlker’in Hızır’a sadık olduğunu düşündü fakat gözlerinden kaçan bir detay vardı. Diziyi dikkatlice izleyince İlker’in aslında Hızır’ı aramadan önce dikiz aynasından takip edildiğini anladığı görülüyor. Bu da İlker’in Hızır Reis’e hala tam anlamıyla sadık olmadığını gösteriyor. Acaba ilerleyen bölümlerde İlker Hızır Reis’e ihanet edecek mi?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 21.son bölümünde neler yaşandı

Sibiryalı ölecek mi?

Antreposunda İlker ve silahlarını bekleyen sibiryalı kendine kurulan tuzağın farkında değildi. Beklenmeyen bir anda tırların içerisinden çıkan Hızır, Özer, İlyas, Alparslan, Fahri,Reha ve Ezber bozan sibiryalıyı tuzağa düşürdü. Hızır sibiryalı hakkındaki kararı Alparslan’a bırakırken, Alparslan sibiryalının amcasının elini öpmesini istedi fakat Hızır buna izin vermedi. Peki Alparslan sibiryalıyı öldürecek mi?

Lütfiye ile Adnan arasında aşk mı başlıyor?

Dizinin eğlenceli karakterlerinden olan Lütfiye’nin Meryem’e evdekilerin nerede olduğunu söylemeden önce “Arkamda durup beni kollayacaksan söylerim” demesi üzerine Meryem “Merak etme ben senin hep arkandayım” demiş Lütfiye ise “Bana Adnan’ı alacaksın” demişti. İkili arasında geçen bu diyalog akıllara “Acaba Lütfiye ile Adnan arasında aşk mı başlıyor?” sorusunu getirdi.

Haberin Devamı

Peki dizinin ilerleyen bölümlerinde ne olacak?

Sibiryalının korktuğu Victor kim? Diziye yeni biri mi dahil oluyor? Sibiryalı ile Çakırbeyli ailesi arasında çıkan savaşı kim kazanacak? Meryem ile Hızır boşanacaklar mı? Yoksa Hızır Nazlı ilişkisi bitiyor mu? İlker Hızır’a ihanet edecek mi? Lütfiye ile Adnan arasında aşk mı başlıyor? Mahmut Hızır’dan nasıl intikam alacak? Sibiryalı ölecek mi? Meryem’in evdekilere tavrı ne olacak? Alparslan’ın annesi yaşıyor mu? Mahmut abisine böbreğini mi verecek?

22. bölümde bizi neler bekliyor? İşte 22. Bölüm fragmanından detaylar.

Meryem Hızır’a boşanma davası açıyor. Meryem ile Hızır gerçekten boşanacaklar mı? Alparslan Sibiryalıyı canlı canlı kaplana yediriyor. Peki; Sibiryalı'nın ölümü nelere yol açacak? Diziye yeni bir karakter mi ekleniyor? Victor hakkındaki gizem çözülecek mi?

 

BAKMADAN GEÇME!