Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 14:31

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39.bölüm fragmanı yayınlanmadı. Dizinin hayranları merakla 39. bölüm fragmanını bekliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yarın akşam ekranlara gelecek. Son bölüm izleyicileri merakta bırakan sahnelerle final yapmıştı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hayranları dizinin yeni bölümünde meydana gelecek olayları merakla bekliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39. bölüm fragmanı geçtiğimiz haftalarda dizinin yayınlanacağı güne 1 gün kala ekranlara geliyordu. Bu hafta henüz yayınlanmaya fragman izleyenleri merakta bıraktı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39. bölüm yarın akşam ekranlara gelecek.. Peki dizinin yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanaca?

Dizinin diğer bir sürprizi de Fikret ve Emine aşkında yaşandı. Fikret ve Emine tam zincirlerini kırıp evlilik kararı almışlardı Fikret'i vurmak için ateş eden Hakan kendini içinden çıkılmaz bir duruma soktu. Tam ateş edildiği anda kendini Fikret'in önüne atan Emine, göğsünden vuruldu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. bölümde başka neler yaşandı. İşte dizinin yayınlanan son bölümünde meydana gelen olaylar.

Haberin Devamı

Dizinin son bölümünden sonra en merak edilen sorulardan biri Emine ölecek mi oldu. Sosyal medyada dizinin hayran kitlesi hemen hemen her bölümün ardından dizinin kritiğini yapıyor. Bu haftanın da en merak edileni Emine'nin yaşayıp yaşamadığı oldu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz burada olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 38.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hızır, Nazlı’ya kestiği ceza sonucunda kucağında bebeğiyle kalakalır. Bir sonraki hamlesi Meryem için sürpriz olacaktır.

Hızır, Nazlı'ya kestiği ceza sonucunda kucağında bebeğiyle kalakalır. Bir sonraki hamlesi Meryem için sürpriz olacaktır. Yavaş yavaş aşkını kaybettiğini düşünen Nazlı, bebeğinin de elinden alınmasından sonra ne yapacağını bilemez. Hızır'ın affı ise kolay olmayacaktır. İşlerin daha da sarpa sarmasına neden olacak atak ise Meryem'e karşı bitmek bilmeyen nefretiyle Nurten'den gelir. Toprak'ın intikam hırsıyla dolu yeğeni Hakan vakit kaybetmeden planlarını teker teker uygulamaya başlar. Alparslan'ın düştüğü tuzakla bu davanın ilk kanı dökülecektir. Bu sırada Ünal Kaplan masasında boşalan sandalyeye kendi çıkarları doğrultusunda birini oturtmak için kolları sıvar. Fikret'in masaya oturması yönünde planlar yapsa da diğer üyeler bu fikre tepkilidir. Diğer yandan Özkan'ın, masadaki yerini sağlamlaştırabilmek adına Fikret'i yok etmek amaçlı aldığı karar en çok Emine'yi etkileyecektir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!