Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. bölüm Hızır'ın gizli planı ne? - izle

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. bölüm Hızırın gizli planı ne - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 13:26

Salı günlerinin vazgeçilmez dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. bölüm fragmanı haberimizde. Heyecanla beklenen dizinin yeni bölümünde Viktor artık ülkeye girmiştir. Viktor'un girişini fırsat bilen masa üyelerinden bazıları Ünal Kaplan'ın masasından ayrılmıştır. Peki; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. yeni bölümünde neler yaşanacak?

Haberin Devamı

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır paylaşıyor. 2016 yılının en iddialı yapımlarından biri olan dizinin yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek. Heyecanla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

8 Mart Salı akşamı ATV'de yayınlanacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. Bölüm Fragmanı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. bölümde neler yaşanacak?

Yeni bölümde Hızır, gizli yürüttüğü planını nihayet uygulamaya başlıyor. Ancak Hızır’ın hamlesi Ünal’ı yeni bir maceraya sürükleyecek gibi görünüyor.

Viktor'un planlarını uygulamaya devam eden İlker, Hızır ailesini tehlikeye atanları bulmaya bir adım daha yaklaşıyor.

Haberin Devamı

Viktor'un ülkeye gelişi Ünal Kaplan'ın planlarını alt üst edecektir. Bu gelişme ikili arasında yeniden savaş mı başlatacak?

Her fırsatta olan aldığı tehditler için hedefi Hızır’a yöneltmeye alışkın olan Ünal, bu kez geç kalmıştır. Zira bu defa Hızır'a sadık olanlar Hızır ile hareket etmeye devam ederken Ünal yalnız kalacaktır.

Ünal Kaplan'dan gizli bir kez planlarını uygulamaya başlayan Hızır, devletle masaya oturur. Viktor'la karşılıklı çıkar sınırları içerisinde uzlaşması gerekmektedir. Böylece Hızır’ın temsil ettiği devlet, yeniden kontrolü eline alacaktır.

Hızır’ın Ünal Kaplan’dan gizli yürüttüğü bu plan Ünal’ı yeni bir tehdit altına sürükleyecektir.

Avukat Özgür ve Yaren arasında başlayan arkadaşlığı öğrenen Hızır, Nazlı'ya karşı tepkilidir. Nazlı suçsuz olduğunu kanıtlamak için Özgür'ü tehdit eder. Evi terk ederek ailesinden uzak yapayalnız kalan Meryem'in ise Nazlı ile Özgür’ün aralarındaki sırrı öğrenmesi an meselesidir.

BAKMADAN GEÇME!