Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. bölüm fragmanı yayınlandı! - izle

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. bölüm fragmanı yayınlandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 21:41

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Viktor'un yaptığı bombalı suikastin damgasını vurduğu dizinin son bölümünde Hızır'ın oğlu Ömer kurtuldu. Peki; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

ATV'de 23 Şubat Salı akşamı EDHO etiketiyle yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde yine heyecan dolu anlar yaşandı. Nefes kesen sanhelerle seyircilerin karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 24. son bölümünde Hızır Çakırbeyli'nin başından belalar eksik olmuyor.

Viktor'un bombalı saldırısı ile ağır yaralanan Hızır Çakırbeyli'nin oğlu Ömer bu saldırı sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Seyirciler son bölüm yayınlanana kadar ''Hızır'ın oğlu Ömer öldü mü?'', ''Ömer ölecek mi?'' gibi soruları merak ettiler. Fakat Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24. bölümünde belki de seyircileri sevindiren en büyük gelişme Ömer'in yaşam mücadelesini kazanması oldu. Yani; dizinin son bölümünde Hızır ve Meryem'in oğulları Ömer ölmedi.

Hızır'ın bombacıyı ele geçirdiği ve Viktor'un paralı askerlerine yaklaşmayı başardığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24. son bölümünden sonra şimdi de 1 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan 25. bölümünde neler yaşanacağı merak konusu. 

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 25. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24. son bölümünde neler yaşandı?

Salı akşamlarının vazgeçilmezi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın son bölümü izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı.

Masanın liderliğinden vazgeçmiş olmasına rağmen Hızır Çakırbeyli'nin başı beladan kurtulmaz. Ateş bu kez ailenin tam kalbine düşer ve felaketler zincirinin son kurbanı Ömer olur. Viktor yaptığı hain planıyla masum insanların hayatını tehlikeye atarak sınırları aşmıştır. Eylemlerini Ünal Kaplan'ın masasından seçtiği tetikçileri üzerinden gerçekleştirir. Fakat Hızır bombacıyı ele geçirecek ve Viktor'un paralı askerlerine yaklaşmayı başaracaktır. Oğlunun hayatına kastedenler ne pahasına olursa olsun bulunmalıdır. Peki tüm bu yaşananlar aileyi bir arada tutmaya yetecek midir? Nazlı başı beladan kurtulmayan bu aileye dahil olma niyetinde değildir. Her ne kadar Hızır'ı elinde tutma gayesinde de olsa aklından evlenme fikri geçmez. Meryem kadar güçlü bir kadın olmayı Hızır'la evlenmeden elde etme arzusundadır. Meryem boşanarak gücünü, Nazlı ise evlenmeden varlığını ispat edebilme konusunda kararlıdır...

BAKMADAN GEÇME!