Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. bölümünde Sibiryalı ölüyor mu? - izle

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. bölümünde Sibiryalı ölüyor mu - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 14:39

Ekranların yeni fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bu akşam 22. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizide bakalım ne sürprizler yaşanacak? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm tüyoları...

Haberin Devamı

Güçlü kadrosu ve etkileyici senaryosu ile adından söz ettiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümü izleyicilerin merak konusu.

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Hızır'ın davasını ve aşkını anlatan dizide başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Hızır isimli bir mafya babasını, Deniz Çakır ise Hızır'ın eşi Meryem'i canlandırmaktadır. Herkesin hayranlıkla izlediği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 22. bölümü bu akşam saat 20:00’da Atv’de.

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaştığı,  oyuncu kadrosunda Kenan Çoban, Ozan Akbaba, Yüksel Arıcı, Tarık Ünlüoğlu, Hakan Karsak, Tuna Orhan, Hakan Karahan, Müjde Uzman, Yunur Emre Yıldırımer gibi usta oyuncuların bulunduğu mafya dizisi bu akşam muhteşem yeni bölümü ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

İlk bölümünden itibaren gerek oyuncu kadrosu gerek güçlü senaryosu ile birçok kişinin gönlünü fetheden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı izleyicisi ile buluştu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. Bölümde neler yaşanacak?

Çakırbeyli ailesinden iç kişinin masaya oturması herkesi şaşkına çevirmiştir. Tabi diğer taraftan düşmanların da hedefi haline gelmiştir. Ünal Kaplan veliaht olarak Alparslan'ı masaya oturtmuş ve kan davasını artık onun devam ettirmesini istemiştir. Veliaht tahtına oturan Alparslan intikam arzusuyla çıktığı yolda, çevirdiği oyunlar ona büyük engel olacaktır.

Meryem ise Hızır'dan boşanmaya kararlıdır. Ayrılama konusunda ne kadar kararlı olduğunu göstermek için avukata gider. Ancak bu boşanma fikri Hızır için aklına gelebilecek en son şeydir.

Meryem’in boşanma fikri Nazlı için büyük bir fırsattır. Meryem’den intikam almak için bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğine ant içmiştir.

Diğer taraftan İlyas ise bu duruma katlanamaz ve Meryem’e Nazlı’yı öldürüp çocuğu da onun yanına getireceğini söyler.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. bölümünde Sibiryalı ölüyor mu - izle

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm özeti

Başrollerini Oktay Kaynarca ile Deniz Çakır'ın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile bu akşam izleyicisi ile buluşuyor. Entrikalı, nefes kesen olayları ile heyecanın bir an bile durmadığı dizide bu akşam Ünal, Alparslan’ı veliahtı ilan eder. Uzun yıllar boyunca süregelen kan davasını Alparslan’ın eline bırakmış olur. Gözünü karartan Alparslan ise Sibiryalıyı öldürmek için yemin eder ve fidanlığa topladığı ekibi kendi safına çekmek ister. Ancak hesaba katmadığı birşey vardır. Toplananlar Hzır’a sonsuz bağlıdır ve Hızır’a bir şey olursa onu vuracaklarını söylerler. Ancak Aplarslan, konuşarak Hızır’ın ve ailesinin zarar görmeyeceğini garanti ederek üyeleri ikna eder. Tüm planını Hızır’a anlatan Alparslan, amcasının da onayını aldıktan sonra operasyona başlar.

Haberin Devamı

Diğer yandan Hızır ise bu kez iki kadın arasında kalmıştır. Nazlı kartlarını açık oynama yönünde bir tutum sergilerken Meryem ise boşanmakta kararlı olduğunu ortaya koyar. Tüm bunlara rağmen Hızır, bir karar vermek zorundadır.

BAKMADAN GEÇME!