Diriliş Ertuğrul Dizisinde Bayır-Bucak Türkmenlerine Dua Edildi

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul Dizisinde Bayır-Bucak Türkmenlerine Dua Edildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 20:38

Ekranların sevilen dönem dizisi Diriliş Ertuğrul’da İbn-i Arabi’nin Bayır-Bucak Türkmenleri için ettiği dua dizinin hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Başrolünü Ertuğrul karakteri ile Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği dizi her hafta heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisinde İbn-i Arabi "Bayır-Bucak Türkmenlerinden Geyikli, sığınan insanların kaderini değiştirdin sen de tüm Bayır-Bucak Türkmenleri gibi yiğitsin mertsin. Allah sizi iki cihanda aziz eylesin. Mücadelenizde daim etsin." sözleriyle Bayır-Bucak Türkmenlerine dua etti.

Geçtiğimiz bölümde, Osman Soykut’un hayat verdiği İbn-i Arabi karakterinin Bayır-Bucak Türkmenleri için ettiği dua, dizinin hayranlarını duygulandırdı.

Diriliş Ertuğrul Dizisinde Bayır-Bucak Türkmenlerine Dua Edildi

Engin Altan Düzyatan Kimdir?

Engin Altan Düzyatan, 26 Temmuz 1979 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Tiyatro ile lisedeyken tanışan Engin Altan Düzyatan, 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümüne girdi.

Haberin Devamı

2001 yılında mezun olduktan sonra İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev almış, ayrıca Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda bir oyun yönetmiştir.

Düzyatan, Yeditepe İstanbul, Koçum Benim, Bir Bulut Olsam, Kapalıçarşı gibi daha birçok büyük yapımda yer almıştır. 2012 yılında Los Angeles Movie Awards'da Bir Avuç Deniz filmindeki performansı ile "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanmıştır. Halen TRT 1'de yayınlanmakta olan Diriliş: Ertuğrul adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer almaktadır.

Diriliş Ertuğrul 40.Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Televizyonların en sevilen dizilerden biri olan Diriliş Ertuğrul dizisinin 40. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz. İşte TRT ekranlarının en sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 40. Bölüm fragmanı…

BAKMADAN GEÇME!