Caroline Koç'tan Yürek Sızlatan Paylaşım

Güncelleme Tarihi:

Caroline Koçtan Yürek Sızlatan Paylaşım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 14:49

Kalp krizi geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ilk olarak Beykoz Devlet Hastanesi'ne ardından da Amerikan Hastanesi'ne götürülmüştü. Hastanelerde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Mustafa Koç'un eşinin Instagram'da son yaptığı paylaşım yürekleri burktu. Peki; Caroline Koç Instagram'da ne paylaştı?

Haberin Devamı

Ünlü işadamı Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç, eşinin ölümünden sadece bir kaç saat önce Instagram hesabından sanki olacakları hissetmiş gibi bir paylaşımda bulundu.

Caroline Giraud Koç Instagram hesabından ''Bazen bir anın gerçek değerini (o an) bir hatıraya dönüşmeden önce anlayamasınız.'' anlamına gelen ''sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory'' cümlesini paylaşmıştı.

Caroline Koçtan Yürek Sızlatan Paylaşım

Bu paylaşıma Caroline Koç'un takipçileri başsağlığı mesajı yağdırdı. İşte o mesajlardan bazıları:

calimera91: Çok kıymetli ,aydın bir değer,tüm ülkenin kaybı..Sizlere sabır ve metanet diliyorum,sizin ve ülkemizin başı sağolsun ,çok üzgünüm:(( @carolinekoc

Haberin Devamı

nuray.ucansu: Ne yazık ki yeri doldurulamayacak güzel insanı çok erken kaybetmiş olduk. Sizin ve sevenlerinin hepimizin başı sağolsun... Mekanı da kalbi gibi cennet olsun

nilgun.tas: Başınız sağolsun;Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Acınızı paylaşıyoruz. Sizlere,ailenize ve tüm sevenlerine sabır diliyorum.

evrenengin: Caroline Hanim Basiniz Sagolsun..Turkiye yi ayakta tutan ana sutunlardan biriydi Mustafa KOÇ..boyle bir degerin birdaha gelmycegni biliyoruz..Sizlerin kendisinin yoklugunu aratmayacagnada eminiz...Mekani Cennet Olsun Allah Sabir versin sizlere

isikgencoglu: Mekanının cennet olacağına şüphem yok. Gerçekten acı kayıp. Allahtan rahmet, sizlere sabır diliyorum. Başınız sağolsun. Saygılarımla.

Mustafa Koç, sosyal medyayı en çok kullanan işadamlarından birisiydi. Öyle ki Koç'un Instagram hesabını 33 bin kişi takip ediyor. Mustafa Koç Instagram hesabında en son Çamlıca'da çektiği kar manzaralı fotoğrafı paylaşmıştı.

Türkiye'nin en büyük Holdingleri arasında yer alan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, 56 yaşında hayata veda etti. 56 yıllık hayatına sayısız ödüller, başarılar ve unutulmayacak hatıralara bırakan Mustafa Koç kimdir?

Caroline Giraud Koç kimdir?

Haberin Devamı

1969 doğumlu olan Caroline Giraud, İzmir’in en tanınmış ailelerinden biri olan Giraud’ların kızıdır. Büyükbabasından dolayı Fransa kökenlidir. Büyükbabasının dedesi Fransa’dan göç ederek İzmir’e yerleşmiştir. Ailesi İzmir’e geldikten sonra 1700’lü yıllarda pamuk, yün, iplik işine girmiş, kısa sürede bu işin ticaretini yapmaya başlamış.

Caroline Giraud kendini bildi bileli ailesi bu işle uğraşmakta ve şuan İzmir’de bulunan İzmir Yün Mensucat’ın sahibidir. Çok küçük yaşlardan itibaren modayı yakından takip etmeye başlamış. Hayvanlara olan aşırı düşkünlüğü nedeniyle gençlik yıllarında veteriner olmaya karar vermiş ancak zamanla bu kararından vazgeçerek aile büyüklerinin yönlendirmeleriyle Boston’da İşletme okumaya başlamıştır. Onun için İşletme okumak, hayatın her alanında bilgi sahibi olmak anlamına gelmekteydi.

Haberin Devamı

Ancak okulu bitirir bitirmez henüz 21 yaşında iken o yıllarda Türkiye’nin önde gelen ailelerinden Koç ailesinin oğulları Mustafa Koç’a aşık olmuş, bu gelişmenin hemen ardından da evlenmiştir.

BAKMADAN GEÇME!