Mustafa Koç'un Instagram'daki Son Paylaşımı

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Koçun Instagramdaki Son Paylaşımı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 13:43

21 Ocak Perşembe günü kalp krizi geçirerek hayata veda eden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, 31 takipçisi ile Instagram'ı en çok kullanan iş adamıydı. Peki; Mustafa Koç'un son paylaşımı nedir?, Mustafa Koç Instagram hesabından hangi fotoğrafı paylaştı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Evinde yaptığı spor sırasında kalp krizi geçirerek önce Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan, sonrasında ise özel bir helikoperle Koş Holding ailesinin sahibi olduğu Amerikan Hastanesi'ne sevk edilen Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

21 Ocak Perşembe günü hayata veda eden Mustafa Koç, iş adamları arasında sosyal medyayı en çok kullanan kişilerden birisi olarak biliniyordu. Öyle ki Mustafa Koç'u Instagram hesabında 31 bin kişi takip ediyordu.

Peki; Mustafa Koç'un en son yaptığı paylaşım nedir?

Mustafa Koç 2 gün önce Instagram hesabına Kanlıca'da çektiği kar manzaralı bu fotoğrafı eklemişti. 

Mustafa Koçun Instagramdaki Son Paylaşımı

Haberin Devamı

Mustafa Koç, geçtiğimiz hafta da Küba'nın başkenti Havana'da bulunan Atatürk büstü önünde çektirdiği bu fotoğrafı paylaşarak 6 binin üzerinde beğeni almıştı.

Mustafa Koçun Instagramdaki Son Paylaşımı

Vefat haberinden sonra takipçiler Mustafa Koç'un Instagram fotoğraflarının altına başsağlığı mesajları yazdı. İş o mesajlardan bazıları:

emrekanpak: Allah rahmet eylesin.Mekanin cennet olsun.

kaplanturgay: Vefat etmeden once son fotograflarinda Ataturk'le birlikte selfie cekmek cok anlamli olmus. Allah herkese nasip etsin. Mekanin cennet olsun guzel insan.

ali190553: Makamın mekanın cennet olsun değerli büyüğüm.Siz gibi değerli bir insanın komşusu bile olmak onur verici bir duygu.Yüce Allah rahmet eylesin...

: Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun, tum Koc ailesine de Allah sabir versin..

BAKMADAN GEÇME!