Survivor Atakan'dan Yılmaz Morgül'e sert sözler!

Güncelleme Tarihi:

Survivor Atakandan Yılmaz Morgüle sert sözler
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 19:53

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her yayınlanan bölümüyle reyting rekorları kırmaya devam eden Survivor’da sular durulmuyor. Yarışmanın başladığı günden bu yana yıldızları bir türlü barışmayan Atakan ve Yılmaz Morgül cephesi yine karıştı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Survivor’da her gün bir olay yaşanıyor. Yarışmanın başladığı ilk günden bu yana araları bozuk olan Atakan ve Yılmaz Morgül yine karşılıklı atışmalarına devam etti. İşte detaylar…

Ünlüler takımında yer alarak magazin gündeminde büyük yankı uyandıran Yılmaz Morgül ile yine ünlüler takımında yer alan Atakan’ın atışmaları artarak devam ediyor.

Aralarındaki gerginlik bitmedi!

Aralarındaki gerginliğin bir türlü bitmediği Yılmaz Morgül ve Atakan’ın karşılıklı atışmaları ve Atakan’ın sert sözleri, yayınlanan son bölüme damgasını vurdu.

Atakan: “Yılmaz Morgül, Mosmorgül olur”

Atakan, kendisinin Yılmaz Morgül'ün daha önce tartıştığı isimlere benzemediğini söyledi ve 'Yılmaz Morgül, Mosmorgül olur' diye konuştu.

Atakan; “Yılmaz’la daha şu ana kadar konuşmadım. Ama Yılmaz’ın çok ince laf sokmaları, kendince kabarmaları var. Böyle bize karşı bir kavga çıkartmaya çalışıyor. Onun istediği oyunlara gelmeyeceğim. Ben onun diğer kavga ettiği arkadaşlarına benzemiyorum. Belasını da benden bulmasın. Hayatına bundan sonra ‘Morgül’ değil, ‘Mosmorgül’ olarak devam eder.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Survivor Atakandan Yılmaz Morgüle sert sözler

Çağan Atakan Arslan Kimdir?

Survivor 2016 ünlüler takımında yerini alan Çağan Atakan Arslan, 27 Ağustos 1989 tarihinde, Sivas’ta dünyaya geldi.

Spor hayatına basketbol ile başlayan çağan Atakan Arslan, 16 yaşında vücut geliştirmeye başlamış, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana bir çok başarıya imza atmıştır.

Atakan, Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir. Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir.

Haberin Devamı

TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirmiştir.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biri de, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır. 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yapmıştır.

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır. Şu an Sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor 2016, ünlüler takımında rakipleri ile yarışmaya devam etmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!