Kıvanç Tatlıtuğ ne zaman evleniyor? - son dakika

Güncelleme Tarihi:

Kıvanç Tatlıtuğ ne zaman evleniyor - son dakika
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2016 13:26

Geçtiğimiz günlerde nişanlandığı ortaya çıkan Kıvanç Tatlıtuğ'un, 2 yıldır beraber olduğu sevgilisi Başak Dizer'le evleneceği tarih belli oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Paris'te evleniyorlar. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Ünlü manken ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile ünlü stil danışmanı Başak Dizer 2 yılı aşkın süredir birlikteler. Ünlü çift bu hafta içerisinde kendi aralarında yaptıkları küçük bir törenle nişan yüzüklerini takmışlardı. Bugün ise çiftin Sevgililer Günü'nde evlenecekleri ortaya çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, 14 Şubat'ta Paris'te nikah masasına oturuyor. Sürpriz nikaha çiftin ailelerinin yanı sıra yakın dostları da katılacak.

Nikah törenine katılacak toplam 50 davetli için Kıvanç Tatlıtuğ'un uçak biletlerini aldığı ve konaklama ücretlerini peşin ödediği söyleniyor. Çift nikahtan sonra Bebek'te Ayşe Sultan Korusu'nda bulunan Tatlıtuğ'un evinde oturacak. Ayrıca çiftin yaz aylarında Türkiye'de ayrı bir düğün yapacakları da gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in geçtiğimiz günlerde kendi aralarında taktıkları yüzükle nişanlandıkları ortaya çıkmıştı.

BAŞAK DİZER KİMDİR?

Tam adı Başak Dizer Fransez olan ünlü stil danışmanı, 1980 yılında dünyaya gelmiş. KIvanç Tatlıtuğ ile 2 yıldır birlikte olan Dizer, Milano da “Instituto Moda di Burgo” da stilistlik eğitimi dönüşte İstanbul'da LCC tasarım bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi moda tasarım bölümü eğitim sertifikaları almıştır.

Dizer; dizilerde stil danışmanlığı yaptı. Ardından Londra da Central Saint Martins de moda kursları görmüş ve yurda dönüşte Vakko ve Vakkorama da baş tasarımcı asistanı olmuştur. Son olarak Bilsar Tekstil e tasarımcılık görevi almıştır.

Stil Danışmanı ve Yazar!

Mesleği giyim uzmanı stilist danışmanlık ve yazarlıktır.

Başarılı tasarımcı ve stilist Başak Dizer şu anda oldukça fazla izleyici sayısına sahip olan “Medcezir” dizisinde Deniz Marşan la birlikte stilist olarak görev yaptı. Başak Dizer, ilk evliliğini Fransız eşi Oren Fransez ile yaptı.

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

Eski manken, şimdilerde oyunculuk yapan KIvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 tarihinde, Adana’da dünyaya geldi. Annesi aslen Edirne, babası ise aslen Bosna-Hersek kökenlidir.

Haberin Devamı

Tatlıtuğ, ilk olarak 2002 yılında “Best Model of Turkey” ve ardından da “Best Model of the World” seçilmesiyle adını duyurmuştur. Ancak popülerliğini 2005'te başlayan oyunculuk kariyeriyle sağlamıştır.

İlk olarak “Gümüş” adlı dizide canlandırdığı “Mehmet” karakteriyle adından söz ettiren Tatlıtuğ, ardından “Menekşe ile Halil” adlı dizide “Halil” karakterini canlandırmıştır.

Asıl çıkışını ise “Halid Ziya Uşaklıgil”in aynı adlı romanından uyarlanan “Aşk-ı Memnu” ile yaptı. “Behlül” karakterini canlandırdığı dizide, başrolü “Beren Saat” ile paylaştı.

2010'da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak “Ezel” dizisinde oynadı ve bu dizide “Sekiz” karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

2011-2013 yılları arasında ise “Kuzey Güney” adlı dizide “Kuzey” rolünü oynamıştır. Son olarak “Kurt Seyit ve Şura” dizisinde, “Farah Zeynep Abdullah” ile baş rolü paylaşmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!