Ajda Pekkan’ın son görüntüsü şoke etti!

Güncelleme Tarihi:

Ajda Pekkan’ın son görüntüsü şoke etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 21:46

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, giydiği pantolonun azizliğine uğradı. Krem rengi bir pantolon giyen Pekkan, vücudunun deforme olmuş yerlerinin ortaya çıkmasıyla hayal kırıklığı yaşattı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Yıllara meydan okuyan Ajda Pekkan, şoke eden görüntüsü ile hayal kırıklığı yaşattı. Önceki gün Ankara’da bir alışveriş merkezinde hayranları ile buluşan Ajda Pekkan, bir hayranı tarafından arkadan görüntülenince olanlar oldu.

Ajda Pekkan, o gün Krem rengi krep kumaştan dikilmiş bir pantolon giymeyi tercih etti. Pantolonunun açık renk olmasından dolayı kötü bir görüntü sergilememek için içine iç çamaşırı giymeyen Pekkan’ın vücut hatları ortaya çıktı. Pekkan’ın basen bölgelerinde deformasyon olduğu görüldü.

Ajda Pekkan’ın son görüntüsü şoke etti

Ajda Pekkan’ın bu fotoğrafını Highcare selülit bakımı ve lokal inceleme merkezi sahibi Şule Kara değerlendirdi ve “Fotoğraftaki görüntü bize selülit görüntüsü ve dokudaki elastikiyet kaybını gösteriyor. Basen ve popo altı bölgesinde doku deformasyonu oluşmuş. Yaşın ilerlemesiyle birlikte dokuda bir elastikiyet kaybı oluşuyor bu da selülit görüntüsünü daha da belirgin hale getiriyor. Fotoğraftaki görüntüden yola çıkarak, Ajda Hanım'ın yaşını da göz önünde bulundurunca masajlar, kremler tek başına yeterli olmayabilir. Profesyonel anlamda kasları kullandıracak bir spor önerilebilir. Estetik operasyon tek başına yeterli olamaz!” diye yorumlarda bulundu.

BAKMADAN GEÇME!