Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye hazırlığı mı yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye hazırlığı mı yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 21:26

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programının sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlenen Acun Ilıcalı, geçtiğimiz hafta bir günlüğüne İzmir’in Foça ilçesini ziyaret etti. Acun Ilıcalı’nın bu sürpriz ziyareti akıllara “Survivor Türkiye’de mi çekilecek?” sorusunu getirdi. Peki; ''Survivor Türkiye'' mi geliyor? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz hafta sadece bir günlüğüne İzmir’in Foça ilçesine bir ziyarette bulundu. Ilıcalı’nın bu ziyareti “Survivor Türkiye’de mi çekilecek?” sorularını beraberinde getirdi. İşte detaylar.

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz hafta İzmir’in Foça ilçesine bir günlüğüne bir ziyaret gerçekleştirerek atıl durumda olan Fransız tatil Köyü’nü gezdi. Önümüzdeki hafta yapılacak ihale öncesi Ilıcalı’nın bu ziyareti bir çok iddiaları da beraberinde getirdi.

Acun Ilıcalı’nın bu ziyareti ile atıl durumda olan Fransız tatil köyünün sahili ve koyunda Survivor yarışmasını düzenleyeceği, ayrıca düzenleyeceği turlar ile izleyicileri tatil köyüne getirmeyi planladığı iddia edildi.

Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye hazırlığı mı yapıyor

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı’nın Ziyareti Turizmcileri Heyecanlandırdı!

Acun Ilıcalı’nın Foça’da bulunan atıl durumdaki Fransız tatil köyüne gerçekleştirdiği bir günlük ziyareti, turizmcileri heyecanlandırdı. Ilıcalı’nın Foça ziyareti, Foça’nın gündemini oluşturdu ve en çok konuşulan konu haline geldi.

Foçalı turizmciler; “Kendisinin gelip, tesisleri gezdiğini biliyoruz. Fakat henüz resmileşmiş, kayda girmiş bir girişim yok.” şeklinde konuştular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!