20 yıl içinde bütün sistemler yıkılacak

Güncelleme Tarihi:

20 yıl içinde bütün sistemler yıkılacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2008 00:00

Bir Türk’e aşık oldu, iki yıldır İstanbul’da yaşıyor. Yarı İtalyan, yarı Brezilyalı. Brezilya’da doğdu, büyüdü, avukat oldu. 14 yıl önce babasını kaybettiğinde karın bölgesine bir ağrı girdi ve çıkmadı. Hayatını değiştiren cümleyi bir avukat arkadaşı kurdu: "Biliyor musun vücudumuzdaki her marazın aslında ruhsal bir karşılığı var." Avukatın spiritüel uğraşlarla tanışması böyle oldu.

Dünyanın dört bir yanına gidip astroloji, numeroloji gibi alanlarda eğitim aldı. Sekiz yıldır profesyonel astrolog. Ağrısı mı? Zaten önce onu yendi sonra astrolog oldu. Frederico Ciongoli geçen hafta Hillside’ın içinde açılan Learning Center’da Hillside üyelerine 2009 yılının neler getireceğini anlattı: "2012 tüm dünya için çok gergin bir yıl olacak. 2009 bu gergin yılın hazırlık faslı. 2012’den sonra bütün sistemler yıkılmaya başlıyor. 20-30 yıl içinde bu gelişme tamamlanacak. Ekonomik sistemler, siyasi sistemler, hatta evlilik sistemi bile... Bizi müthiş bir değişim bekliyor. Ama bu dünyanın sonu değil. Birçok astrolog 2009’da savaş çıkacağını söylüyor. Bence de Rusya ve Amerika arasında bir soğuk savaş başlayabilir."

NEREDEKİ PROBLEM, NEYE İŞARET?

Karaciğer Öfke bölgesi.

Bağırsak: Gelecekten endişe edildiği zaman bağırsaklar alarm verir.

Akciğer Hayatı kabulleniş biçimiyle alakalı. Sigara sorunun tetikçisi, asıl neden yaşam nefesini rahat alamamak.

Bacaklar: Problem hayatla iyi geçinememeye delalet. Bacaklardaki kan dolaşımı problemliyse inatçı bir insana işaret.

2009’DA KOVALAR ÇOK ŞANSLI OĞLAKLAR DAHA DA ŞANSLI

Frederico Ciongoli, 2009’un falına baktı. Ona göre, balık, yengeç ve ikizleri önemli değişiklikler bekliyor. Koçlar ve yaylar dinleniyor. Boğa ve aslanları ciddi kararlar bekliyor. Bu yıl teraziler emlaktan, kovalar seyahatten, başaklar ilişkiden gülecek. Jüpiter akreplere mükemmel bir iş haritası hazırladı. Ama 2009’un en şanslı burcu oğlak. Oğlaktan sonra sırada Kova var.

Artık biraz dinlenin

Koç Aşk hayatları geçen yıllara kıyasla sönük geçecek. Hayatlarındaki gerçeklerle yüzyüze gelecekler. Bunun için de her türlü sorumluluğun altına girmeye hazır olmalılar. Para konularında dikkat etmeli, büyük masraf ve harcamalardan kaçınmalılar. Yıl ortasında büyük borç altına girebilirler.

Önemli kararlar yılı

Boğa Boğalar için önemli kararlar alacakları bir yıl. Bu yıl verecekleri kararlar, önümüzdeki 5-10 yıla damgasını vuracak. İş hayatlarında büyük değişiklikler olacak. En güzel tarafı, bunların çoğu güzel şeyler. Yıl eğlence ve sosyal aktivitelerle geçecek. Büyük bir aşk yaşayabilirler.

Yeniliklere hazır mısınız?

İkizler İlişki, kariyer ve finans açısından büyük değişimlerin yaşanacağı bir yıl ama dikkatli davranmaları gerekecek. Bu yıl tam bir açılım yılı olacak. Finansal kazançlar konusunda kendilerini güçlü hissedecekler. Uranüs ve Satürn eski koşullarınızı bırakmanızı sağlayacak.

Yeni iş, yeni eş!

Yengeç Enteresan bir yıl: Jüpiter iş, aşk ve sağlık alanında mucizeler vaad ediyor. Evrenin sunduğu fırsatlarla dolu bu yılda, zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. Aşk hayatınızda umulmadık sürprizler ve kaçınılmaz değişiklikler yaşayabilirsiniz. Yeni iş, yeni ilişki, yeni eş...

Hedefe kilitlenin

Aslan Önemli bir yıl. İşte bir amaç etrafında hareket etmeyi başarmak durumundasınız. Kendinizi geliştirmek açısından da etkili olacak bu süreçte, hem inancınızı güçlü tutmayı, hem de sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmeyi bilmelisiniz. İş ilişkilerinin önemli hale geleceği bir dönem.

Belki de en güzeli

Başak Satürn, Kasım’a kadar Başak’ta. Hayatınızdaki en güzel yıllardan biri olacak. İlişkinizin değerini daha iyi anlayacaksınız; ya evlilik kararı alacak ya da ilişkinizi sonlandıracaksınız. Sağlık açısından dikkatli olmak lazım. Bir check-up yaptırmakta fayda var. Özellikle kalbinize iyi bakın.

Ev mi istiyorsunuz?

Terazi Özellikle 22-26 Eylül arasında doğanlar için çok önemli bir yıl. İş ve aşk hayatınızın çok önemli bir noktasındasınız. Aşkın hayatınızdaki önemini anlayacaksınız. Üretken olacağınız, kendinizi yenileyip yeni yeteneklerinizi keşfedeceğiniz bir yıl. Ev sahibi mi olmak istiyorsunuz? İşte bu yıl o yıl!

5 yıl önce, 5 yıl sonra

Akrep Uzun zaman sonunda, mutlu bir yıl. Jüpiter Akrep’in uyumlu burcu olan Yay’da, iş hayatınızda mükemmel bir harita çiziyor. İşte meydana gelecek bir ilerleme, etkisini beş yıl gösterecek. Aşk hayatı ise son beş yılın en güzeli. 16-20 Kasım’da doğanlara negatif açılar var.

Elinizdekiyle yetinin

Yay İz bıracak bir yıl. Her ne kadar dışarıdan destek alacak olsanız da, hep daha fazlasını beklediğiniz için elinizdekilerle yetinemeyeceksiniz. Aşk hayatınız oldukça renkli. Bu yıl ilişkinizde değişik iki durum oluşabilir ya da ani bir kararla, bir iş değişikliği yapabilirsiniz.

Kim tutar sizi

Oğlak
Zor ama bir o kadar da güçlü bir yıl. Mesleğinizde zirveye çıkabilir, finansal konularda genişleme, büyüme ve eskisine oranla daha fazla özgür hareket edebilme imkanına kavuşabilirsiniz. İşi büyütmek istiyorsanız, Mart ayındaki tutulmanın neden olacağı değişiklikleri beklemelisiniz.

Bolluk, bereket, sayahat

Kova
Jüpiter bütün yıl sizinle: Bolluk, bereket, seyahat. Sosyal hayat ve yeni çevreler yıla damgasını vuracak. Bekar Kovalar 2009’da hakiki aşklarını bulacaklar; ciddi bir ilişki, evlilik olası görünüyor. Bütün kapılar açılacak. 2009 size çok güzel, olumlu şeyler vaad ediyor.

Yıldırım değişiklikler

Balık
Sürprizlerin gezegeni Uranüs Balık’ta. 2009 olgunluk yılı. Hayatınızda önemli değişiklikler olacak ve bunlar ani gelecek. Tıpkı bir yıldırım gibi. Her türlü değişikliğe hazır olun. Yaşanabilecek en büyük talihsizlik, bir türlü karar verememek ve belirsiz ortamlardan kurtulamamak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!