Kazanma zamanı

Güncelleme Tarihi:

Kazanma zamanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2017 14:28

19 Mayıs Stadı’nda, Balıkesir Baltok’u ağırlayacak olan sarı-lacivertliler, yeni gelen isimlerle daha güçlendi. Maç öncesinde; yönetim, teknik ekip, oyuncular ve taraftarlar birlik mesajları verdi.

Haberin Devamı

TFF Birinci Ligin üç haftası geçilirken, galibiyet alamayan Ankaragücü, zinciri bugün oynayacağı Balıkesir Baltok maçında kırmayı hedefliyor. Sarı-lacivertliler, Osmanlıspor’dan; Mehmet Umut Nayir, Santiago Mele, Tonia Tisdell ve Lukas Szukala’nın gelişi ile birlikte, hem daha da güçlendi hem de camia büyük moral buldu. Bu arada 3 oyuncu sezon sonuna kadar kiralık gelirken, Szukala’nın, 2 yıllık sözleşme imzalaması dikkati çekti.
Ankaragücü gibi transfer yasağı ile uğraşan Balıkesirspor, üç gün önce transfer tahtasının açılmasının ardından, kadrosuna takviyeler yaptı. 19 Mayıs Stadı’nda bugün saat 17.00’de başlayacak mücadeleyi, Erkan Engin yönetecek. Ankaragücü’nde kart cezalısı Kehinde forma giyemeyecek. Korcan’ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

YEMEKTE BULUŞTULAR

Zorlu maç öncesinde teknik heyet ve futbolcular, yönetim kurulumuz ile yemekte bir araya geldi. 2017-2018 sezonuna güçlü ve yarışmacı bir kadroyla girmek için yönetim kurulu olarak titiz bir çalışma yürüttüklerini belirten Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner, “Birlik ve beraberlik içinde başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz. Bir çağrıda bulunmak istiyorum. Yönetim Kurulu, teknik heyet, futbolcular, taraftarlar ve camiamız, kenetlenip tek vücut olursak, hedefe daha kolay ulaşırız” diye konuştu.
Teknik Direktör İsmail Kartal ise yeni bir kadro oluşturduklarını takıma birçok ismin katıldığını dile getirip, şunları söyledi:
“Takım olabilmek ve uyum içerisinde başarıyı yakalayabilmek için zamana ve sabra ihtiyacımız var. Oyuncularımın çalışma temposundan memnunum. Her geçen gün iyiye gidiyoruz. A.Gücü kısa üre sonra oynadığı futbolla izleyenlere keyif verecek sonuçlara imza atacak. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Camiamız ve taraftarlarımız takımı sabırla desteklesin. Onların gurur duyacağı bir Ankaragücü geliyor.”
Sarı-lacivertli bir grup taraftar da antrenmana giderek teknik ekip ve oyunculara baklava ziyafeti çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!