Kazancı’ya Bahçelievler Mahallesinde Büyük İlgi

Güncelleme Tarihi:

Kazancı’ya Bahçelievler Mahallesinde Büyük İlgi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 13:26

AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ADAYI AYTEKİN KAZANCI, BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDE ESNAFLARLA BULUŞTU

AK Parti Zonguldak Milletvekilli Adayı Aytekin Kazancı 1 Kasım seçimleri öncesi ziyaretleri kapsamında Bahçelievler Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Aytekin Kazancı beraberindeki AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve parti yöneticileri ile birlikte Bahçelievler esnafla gezileri düzenledi. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen
esnaf gezilerinde vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Adaylık süresi boyunca kapı kapı dolaşan Kazancı ve ekibi 1 Kasım tarihinde yapılacak genel seçimlerde destek istedi.
“HALKIMIZ BÜYÜK TEVECCÜH GÖSTERİYOR”
Aday adaylık süresinden bu yana çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmamak parolasıyla yola çıktıklarını ifade eden AK Parti Zonguldak Milletvekilli Adayı Aytekin Kazancı, “Halkımızın gösterdiği ilgiden son derece memnunuz gittiğimiz her yerde bizlere teveccüh var buda bizleri mutlu ediyor. Seçimlere kısa bir süre kaldı. Bizde bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmek adına gezilerimize devam ediyoruz. Bugün Bahçelievler Mahallesinde esnaf arkadaşlarımızı geziyor hem sorunlarını dinliyor hem de Zonguldak’a hizmet noktasında yapabileceklerimizi sıralıyoruz. 1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kaldı. İnşallah 1 Kasım akşamı istediğimiz tabloyu Türkiye ve Zonguldak’ta yaşayacağımızı düşünüyorum. Ben şimdiden 1 Kasımda yapılacak olan yerel seçimlerin Ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızdan 1 Kasımda yapılacak genel seçimlerde destek istiyorum” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!