Kazada yaralanan at ortada kaldı

Güncelleme Tarihi:

Kazada yaralanan at ortada kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2009 00:00

Ankara’da bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan atın yoldan kaldırılması için 2,5 saat belediye ekiplerinin gelmesi beklendi.

OSTİM’deki Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde, Adnan O. yönetimindeki 35 AP 8894 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Ayfer Yıldız’ın kullandığı at arabasına çarptı. Kazada at ağır yaralandı. Kazanın ardından kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri telefonla Yeni Mahalle Belediyesi yetkililerinden yolda yatan yaralı atın kaldırılmasını talep etti. Bu sırada atın sahiplerinin yaralı hayvanı ayağa kaldırmak için sopalarla vurduğu gözlendi. Bunun üzerine polisler bu kişileri uyarmak zorunda kaldı.

Biz kaldıramayız

2 saat sonra kazanın olduğu yere gelen belediye görevlileri, “başıboş köpekleri topladıklarını ve yaralı atı kaldıramayacaklarını” söyledi. Sahibi Ayfer Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, atık kağıt toplayarak 6 çocuğunun geçimini sağlamaya çalıştığını söyledi .

Kepçeyle kaldırıldı

POLİSLER belediyede görevli bir veterineri arayarak yardımcı olunmasını istedi. Yaralı atın kamyonete taşınamaması üzerine bir kepçe kaza yerine ulaştırıldı. Kepçeyle kaldırılan at, sahiplerinin isteği üzerine evin önüne bırakıldı. Atın belinde kırık olduğu ve ayağa kalkamadığı ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!