Kazada ölen 22 günlük polis memuru toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Kazada ölen 22 günlük polis memuru toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 14:53

Kazada ölen 22 günlük polis memuru toprağa verildi

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- DENİZLİ'de, Çevik Kuvvet minibüsüne bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kaza sonrası hayatını kaybeden 22 günlük polis memuru 24 yaşındaki Ramazan Akçadağ, memleketi Kırıkkale'de düzenlenen törenle toparğa verildi.
Polis memuru Ramazan Akçadağ'ın öğle namazı ile birlikte Kırıkkale Nur Camisi'ndeki cenaze namazına Vali Mehmet İlker Haktankacmaz, Ak Parti Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, ailesi ve yakınları katıldı. Geçmiş dönemde 8 yıllık futbol hayatı bulunan ve 22 gün önce Denizli'de polis memurluğu görevine başlayan Ramazan Akçadağ, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını kaybetti. Polis memuru Ramazan Akçadağ'ın cenazesinde babası Ömer, annesi Yeter, ağabeyi Murat, kardeşleri Kaan ve Dilek Akçağdağ ile yakınları tabuta sarılarak göz yaşı döktüler.
Akçadağ'ın annesi Yeter, "Kadersiz oğlum, mis gibi kokuyorsun. Arkandan ağlamayacağım. Her şey Cenab-ı Allah'ın takdiri" dedi. Ramazan Akçadağ, kılınan cename namazından sonra Kırıkkale Şehitlik Mezarlığı'nda toprağa verildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!