Kazada alev alan otomobilde 3 kişi yanarak öldü

Güncelleme Tarihi:

Kazada alev alan otomobilde 3 kişi yanarak öldü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2015 15:22

ÇANAKKALE’de minibüs ile çarpışarak alev alan otomobilde 3 kişi yanarak öldü. Minibüs sürücüsü kazayı hafif yaralı atlatırken, yanan otomobilde ölenlerin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Haberin Devamı

Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında, Çanakkale Çan Karayolu’nun 33’üncü kilometresinde meydana geldi. Çanakkale’den Çan yönüne giden otomobil, henüz bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak karşı şeride geçti ve Muharrem Özcan yönetimindeki minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki araç alev aldı.

SÜRÜCÜ KURTULDU

Minibüs sürücüsü araçtan çıkmayı başarırken, otomobildeki 3 kişi sıkıştı ve alevlerin sardığı otomobilde yanarak can verdi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye ulaşan acil yardım ekipleri, yaralı minübüs sürücüsünü ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. İtfaiye ekipleri araçlardaki yangını söndürürken otomobilde 3 kişinin yanmış cesedi bulundu. Ölenlerin kimliğinin belirlenmesi için araştırılırken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

BAKMADAN GEÇME!