Kayserispor'un hesabı puan

Güncelleme Tarihi:

Kayserisporun hesabı puan
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 13:30

Kayserispor'un hesabı puan

Haberin Devamı

İlyas KAPLAN / KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİSPOR'da pazar günü sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürerken sarı kırmızılılar, maça puan parolasıyla hazırlandıklarını söylediler.
Kayserispor’da milli takım kampında olan Ali Ahamada, Nakoulma ve Samba Sow antrenmana katılmadı. Sakatlığı bulunan Mabiala ise salonda çalıştı. Sezonun ilk haftalarında takımın en golcü ismi olan ancak son haftalarda gol atamayan Welliton, önemli olanın kendisinin değil, takımın gol atması olduğunu söyledi. Antrenman öncesi konuşan Welliton, “İlk haftalarda ben daha fazla topla buluşuyordum ve goller buluyordum ama önemli olan benim gol atmam değil, takımın gol bulması. Takım gol bulduğu sürece sıkıntı yok. Önemli olan takımın kazanması” dedi.
''EVİMİZDE YENECEĞİZ”
Lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini kaydeden teknik direktör Hakan Kutlu, iç sahada Gençlerbirliği’ni yenmek istediklerini söylerken şöyle dedi:
"Lige verilen arada Sivasspor ile hazırlık maçı yaptık. Lig maçı kalitesinde bir müsabaka oynandı. Ligde fazla forma şansı bulmayan sporcularımıza şans verdik. Çok güzel bir hazırlık maçı oldu. Taraftarımızın ilgisine ayrıca dikkat etmek istiyorum. Onlara ilgilerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Bu hafta Gençlerbirliği ile karşılaşacağız. Onlar da iyi bir takım. Osmanlıspor maçının son dakikasında yediğimiz golle berabere kalmıştık. Bu hafta aynı şeyi yaşamak istemiyoruz."
Kayserispor önce kondisyon çalışması yaparken antrenmanın ikinci kısmında topla yürüme çalışması yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!