Kayserispor'da yüzler gülüyor

Güncelleme Tarihi:

Kayserisporda yüzler gülüyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2016 13:03

Kayserispor'da yüzler gülüyor

Haberin Devamı

Oktay ENSARİ/KAYSERİ (DHA)- KAYSERİSPOR'un Ligde 5 hafta sonra gelen galibiyeti, teknik kadroyu, yönetimi ve taraftarları sevindirdi.
Kayserispor futbol şube sorumlusu Ahmet Yıldız, "Süper ligin başladığı günden beri oynadığımız futbolun karşılığını skor olarak ilk kez Çaykur Rizespor karşısında aldık. Bunun devamı gelecek" dedi.
Fikstürün dezavantajını, sarı kırmızılı oyuncuların gösterdiği çabayla avantaja çevirdiklerini söyleyen Kayserispor Futbol Şube sorumlusu Ahmet Yıldız, "Sezon başından bu yana oynadığı 4 maçta ne yazık ki ortaya koyduğumuz iyi ve başarılı futbolu galibiyete çeviremedik. Fenerbahçe ve Galatasaray ile Bursaspor maçlarında, galibiyeti kaçıran taraf biz olmuştuk. Ancak, Çaykur Rizespor maçını kazanarak, şansızlığımız kırdık. Kayserispor olarak, iyi futbolumuzu, skora yansıtmaya devam edeceğiz." dedi.
Ahmet Yıldız, Kasımpaşa maçı için Cuma günü İstanbul’a gideceklerini, sarı kırmızılı oyuncuların yarından itibaren hazırlıklara başlayacaklarını belirterek, Çaykur Rizespor maçında kasığındaki sakatlık nedeniyle kadroda yer alamayan Umut Bulut’un da tedavisinin sürdüğünü, Kasımpaşa maçına kadar yetiştirileceğini ifade etti.

FOTOĞRAF 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!