Kayserispor taraftarı sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor taraftarı sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 14:21

Kayserispor taraftarı sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor

Haberin Devamı

Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİSPOR taraftar grubu Kapalı Kale gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinin sonuncusunda “Her çocuk bir umuttur” sloganı ile Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde yer alan Koyunabdal Orhan Kaplan Ortaokuluna kışlık giysi ve kırtasiye yardımda bulundu.
Geçtiğimiz günlerde Halep'e atkı ve bere yollayan ardından Kilis ve Kayseri'de ki bazı okullara da kırtasiye yardımı yaparak kütüphane kuran Kayserispor taraftarlarının son adresi ise Kayseri'nin Bünyan İlçesi'ne bağlı Koyunabdal Mahallesi Orhan Kaplan Ortaokulu oldu.

“Her çocuk bir umuttur” sloganı ile zaman zaman bu yönde sosyal faaliyetler gerçekleştirdiklerini ifade eden tribün lideri Ahmet Dirgenali, ''Kapalı Kale taraftar grubu olarak genç nesillere büyük önem veriyoruz. Kayserispor taraftarı olarak sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirerek sık sık genç kardeşlerimizle biraraya gelip elimizden geldiğince onların sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz. '' dedi. Kapalı Kale ailesinin her geçen gün daha da kenetlenerek büyüdüğüne vurgu yapan Dirgenali, ''Kayserispor taraftar grubu olan Kapalı Kale'nin üyeleri artık yurdumuzun farklı yerlerinde birbirinden farklı görevlerde bulunuyor.Kimisi öğretmen, kimi işçi, kimi doktor, kimi avukat vb. meslek gruplarında çalışıyorlar hepsinin ortak noktası ise Kayserispor oluyor.'' şeklinde konuştu. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!