Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Ortaköylüoğlu:

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Ortaköylüoğlu:
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 17:37

- "Medipol Başakşehir maçından galibiyetle ayrılarak, alt sıralardan kurtulma adına önemli bir adım atmak istiyoruz"

Haberin Devamı

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Spor Toto Süper Lig'de yarın oynayacakları Medipol Başakşehir maçını kazanarak, alt sıralardan kurtulma adına önemli adım atmak istediklerini söyledi.

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde 22 hafta sonunda topladıkları 23 puanla 15. sırada yer aldıklarını anımsattı.

Ligde haftaların azaldığına dikkati çeken Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti:

"Çok önemli haftalarda bulunuyoruz. Çok önemli ve zor bir rakibe karşı mücadele vereceğiz. Takımımız bu karşılaşmaya gayet iyi hazırlandı. Teknik heyet ve futbolcularımıza olan güvenimiz tam. Medipol Başakşehir maçından galibiyetle ayrılarak, alt sıralardan kurtulma adına önemli bir adım atmak istiyoruz. İnşallah sahada iyi bir mücadeleden sonra galibiyetle ayrılan tarafın biz olacağını düşünüyoruz. Alınacak galibiyet takıma büyük moral olacak. Takımımız deplasmanda iyi futbol ortaya koyuyor. İnşallah 3 puanla Kayseri'ye döneriz."

Haberin Devamı

Mabiala, Sow ve Derley'in sakatlıklarının sürdüğünü aktaran Ortaköylüoğlu, "İyi ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Tabii eksik futbolcular bizim için önemli oyuncular. Ancak yerlerine görev alacak oyuncular da en az onlar kadar kaliteli isimler. Futbolcuların onların yokluğunu aratmayacağına inanıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!