Kayserispor 1-1 Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor 1-1 Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2015 15:43

Galatasaray, ilk yarının son maçında konuk olduğu Kayserispor'a da puan kaptırdı: 1-1. Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadelede Kayserispor'un golünü 16. dakikada Mabiala atarken, Galatasaray'ın beraberlik sayısını 61. dakikada Sinan Gümüş kaydetti. Lider Beşiktaş'ın Torku Konyaspor'u 4-0 mağlup etmesiyle Galatasaray, zirvenin 11 puan gerisinde kaldı.

Haberin Devamı

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
Hakemler: Barış Şimşek, Mehmet Cem Satman, Samet Çavuş
Kayserispor: Abdulaziz Demircan, Zeki Yavru, Mabiala, Mustafa Akbaş, Ömer Bayram, Mijailovic, Furkan Özçal, Lopez (Dk. 75 Oğulcan Çağlayan), Deniz Türüç, Biseswar (Dk. 82 Cem Can), Yakubu (Dk. 89 Sinan Bakış)
Galatasaray: Muslera, Tarık Çamdal, Semih Kaya, Hakan Balta, Olcan Adın, Chedjou, Rodriguez (Dk. 58 Bilal Kısa), Selçuk İnan, Yasin Öztekin (Dk. 81 Sabri Sarıoğlu), Podolski (Dk. 55 Sinan Gümüş), Umut Bulut
Goller: Dk. 16 Mabiala (Kayserispor), Dk. 61 Sinan Gümüş (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 6 Mabiala, Dk. 67 Mijailovic, Dk. 88 Yakubu (Kayserispor), Dk. 41 Semih Kaya, Dk. 59 Tarık Çamdal (Galatasaray)

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU

Kayserispor 1-1 Galatasaray

DETAYLI FİKSTÜR VE PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ.

Haberin Devamı

MAÇIN GOL POZİSYONLARI
16. dakikada sağ kanattan Deniz Türüç'ün kullandığı köşe atışında ön direkte altı pas içinde iyi yükselen Mabiala, meşin yuvarlağı kafayla ağlara gönderdi: 1-0.
61. dakikada Bilal'in sol kanattan gönderdiği uzun pasta Sinan Gümüş topu sağ kanatta kontrol etti. Rakiplerinden sıyrılarak ceza hasasına giren Sinan Gümüş'ün çektiği şutta defanstan seken meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1.

Kayserispor 1-1 Galatasaray

SİNAN: KİMSE BİZİ ARKADA GÖRMESİN
Kayserispor karşısında Galatasaray’ın tek golüne imza atan Sinan Gümüş, maç sonu iddialı açıklamalar yaptı. Sinan, şunları söyledi: “Gol attığım için çok mutluyum. İkinci yarıdaki oyunumuzla 2-1 önde bitirebilirdik. Hocamıza, bana güvendiği için teşekkür ederim. Eleştiriler, biz kötü oynadığımız için geliyor. Şampiyonluk yarışında kimse bizi geride görmesin. Biz arkadan geleceğiz. İnşallah önümüzdeki sezonlarda da bu camia için goller atarım.”

ERKAN KOYUNCU UNUTULMADI
Kadir Has’taki mücadelenin çok özel bir misafiri vardı. Geçen sene hayatını kaybeden foto muhabiri Erkan Koyuncu’nun Kayseri’de yaşayan oğlu Selahattin Koyuncu da Galatasaray Kulübü'nün davetlisi olarak maçı izlemeye geldi. Selahattin karşılaşmadan önce, geçen sezon attığı bir golü babası Erkan Koyuncu’ya adayan Chedjou ile tanıştı. 

Kayserispor 1-1 Galatasaray
KAFKAS: ÇOK RAHAT KAZANMALIYDIK
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray ile 1-1 berabere kalmalarına ilişkin, "İki puan kaybettik. Bugün çok rahat 3 puanı alması gereken taraf Kayserispor'du" dedi. Karşılaşmanın genelinde iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Kafkas, "Özellikle ilk devre etkin bir oyun ortaya koyduk. Bizim için önemli olanlardan birisi de topsuz oyunu kontrol edebilmekti. Bu oyunu da kontrol ettik fakat Galatasaray'ın usta ayakları var. Oyunun son bölümünde yakaladığımız pozisyonları gol yapmamız gerekiyordu. Tecrübesizlik, genç oyuncular... Bunlar olacak şeyler" dedi.

Haberin Devamı

GALATASARAY'A 6 GÜNLÜK İZİN!
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kayserispor maçı sonrasında takımına 6 gün izin verdi. Ligin ilk yarısının sone ermesi üzerine Mustafa Denizli takımını 2 Ocak tarihinde İstanbul’da toplama kararı aldı. Sarı kırmızılılar, bu tarihte Florya’da bir araya gelip 3-8 Ocak tarihlerinde Antalya’nın Belek beldesinde kamp yapacak. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!