Mustafa Denizli: 'Yamalı bohçaya dönüyoruz'

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Denizli: Yamalı bohçaya dönüyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2015 18:20

Kayseri’deki 1 puanın oynanan futbola göre iyi olduğunu söyleyen Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, “Zekamızı kullanamadığımız pozisyonlar çok oldu” dedi. Denizli, içeride, dışarıda kazanacak takımı mutlaka yaratacaklarını belirtti.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kayserispor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından takımının geleceği için umutlu ve iddialı konuştu.

Karşılaşmada kötü oynadıklarını kabul eden Denizli, "Bugünün şartlarında 1 puan çok kötü değildi... Yamalı bohçaya dönüyoruz bezen. Birkaç kez aklımızı ve zekamızı kullanamadığımız pozisyonlar var. Neticede puan kaybettik. Kayserispor oyuna bizden daha yakındı" dedi.

Takımının şampiyonluk yarışına havlu attığına ilişkin görüşlere yanıt olarak nisan ayına işaret eden Denizli şunları söyledi:
“Galatasaray camiasında kimse ilk yarı sonunda şampiyonluktan umudunu kesmez, ben de kesmem. Bu yarışın nisan ayının ortalarında nerede olduğunu birlikte yaşarız. Rakiplerimiz kayıpsız geçtiler ama ikinci yarıda kadromuzda yer alması gereken üç tane arkadaşımız aramızda değil. İkinci yarıda böyle sıkıntılar yaşamayacağımızı düşünüyorum.”

Haberin Devamı

"ŞENOL GÜNEŞ ESPRİ YAPMIŞTIR"
(Şenol Güneş’in, ‘Hakem işlerine Mustafa hoca bakıyor’ sözlerine karşılık olarak...) “Bizim hakemlerle işimiz olmaz. Hakemin kötü yönetiminden bahsettik, ‘Hakem kötü’ demedik, yanlış da değerlendirmiş olabiliriz. Bugün de (dün) hakem düdük çalıyor. Ben maç sonu da gördüğümü söylüyorum. Hakem hatasıyla maç da kazandık maç da kaybettik. Hakemlere hep destek olarak konuştum. Gerektiği zaman da cevap veririz, ama bunlar büyütülcek hadiseler değil. Herkes düşüncesini söyleyebilir bu ülkede demokrasi var, Şenol hoca 40 yıllık yakın arkadaşım.  Şenol’un bazen esprileri vardır. Kameraların açık olduğunu fark etmemiş olabilir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!