Kayseri Tabip Odasından Cumhuriyet Bayramı mesajı

Güncelleme Tarihi:

Kayseri Tabip Odasından Cumhuriyet Bayramı mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2017 13:48

Kayseri Tabip Odasından Cumhuriyet Bayramı mesajı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Tabip Odası Başkanı Hüseyin Per, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. 

Cumhuriyetin 94'üncü kuruluş yıl dönümünü gurur ve onurla kutladıklarını belirten Kayseri Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere en büyük hediyesi olan Cumhuriyetimizin 94’üncü yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlamanın coşkusu içerisindeyiz. Bağımsızlığımızın ve vatanın bölünmez bütünlüğünün simgesi olan Cumhuriyetimizi korumak, yaşatmak ve gelecek nesillere ulaştırmak Türk Milletinin en önemli görevlerindendir.  
Cumhuriyetimize sahip çıkma kararlılığımızı ortaya koyarken, mazlum milletlerinde acılarının bitmesi, kan ve gözyaşlarının dinmesi en büyük dileğimizdir. Bu nedenle bizlere ve gelecek nesillere düşen en büyük görev, Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü, milletle el ele, gönül gönüle savunmak, iç ve dış tehditlere karşı duyarlı olmaktır" ifadelerini kullandı. Sözlerini sürdüren Per şöyle konuştu:

"Cumhuriyetimizin ilanın 94. yıl dönümü vesilesiyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.”

FOTOLU

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!