Kayseri Şeker yöneticileri, patlamanın yaşandığı alanda dua etti

Güncelleme Tarihi:

Kayseri Şeker yöneticileri, patlamanın yaşandığı alanda dua etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2016 17:55

Kayseri Şeker yöneticileri, patlamanın yaşandığı alanda dua etti

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Pancar Kooperatifi ve Şeker Fabrikası yöneticileri, geçtiğimiz günlerde terör saldırısının yaşandığı alana giderek dua etti.



Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Tayfun Öner ve Kayseri Şeker Fabrikası yöneticileri geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen terör saldırısının yaşandığı yere gitti. Alanda 14 şehit asker için dualar okundu. Ardından konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, 17 Aralık Cumartesi günü çarşı iznine giden Kayseri 1. Komando Tugayı askerlerine düzenlenen terör eylemini kınadıklarını söyledi. Sözlerini sürdüren Başkan Akay, "Huzur kenti Kayserimizde böyle bir menfur saldırının olması elbette Kayseri’nin huzuruna olduğu gibi ülkemizin huzuruna da kastedilmesinin sonucunu ortaya çıkartıyor. Bu alçak saldırıyı yapanları bu gençlerimizi yiğitlerimizi vatandaşlarımızı şehit edenleri Cenab-ı Allah a havale ediyoruz onları lanetliyoruz. Sadece onları değil onları bu şekilde saldırıya sevk edenleri onları yönetenleri onlara destek veren herkesi lanetliyoruz. Ülkemizin elbette huzura ihtiyacı var bu terör saldırıları bir şekilde devletimizin gücü karşısında sona erecek biz buna inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yaralılara sağlık dileyen Başkan Akay, " Ülkemizin birliğini bütünlüğünü inşallah kimse bozamayacak buna inanıyoruz. Bütün Türk milleti bu işe sahip çıkıyor. Devletimize sahip çıkıyor. Devletimizde üzerine düşen görevi inşallah hakkıyla yapacak bu saldırıların hepsi bertaraf olacak. Bu terör örgütleri FETÖ, PKK ve DEAŞ bu ülkeye kastedenlerin hepsi inşallah yok olacak. Biz buna inanıyoruz" dedi.



FOTOLU

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!