Kayseri protokolü bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

Kayseri protokolü bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2017 12:18

Kayseri protokolü bayramlaştı

Haberin Devamı

Oktay ENSARİ- Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ'de, Ramazan Bayramı dolayısıyla protokol üyeleri, daire müdürleri ve dernek başkanları bayramlaştı.
Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programına, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, 2'nci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, oda başkanları ve davetliler katıldı. Programda konuşan Taner Yıldız, "1 aylık bir oruçtan sonra bütün hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Allah sağlık içinde nice bayramlar görmeyi nasip etsin. Bütün şehitlerimizi rahmet anıyoruz. İslam dünyası üzerindeki kara bulutların biran önce kalkması için çalışmalarımızı devam ettirmemiz gerekiyor. Hükümetimiz inşallah bu manada yaptığı işlerle bunu da sağlamış olacak" dedi.
Vali Süleyman Kamçı ise "Bayramlar bildiğiniz gibi dostlukların, kardeşliklerin pekiştiği, kırgınlıkların giderildiği, hoşgörünün ön plana çıktığı günlerdir. Bayram vesilesiyle insanlar arasındaki hoşgörünün, güzelliklerin yaygınlaşmasını diliyorum" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından programa katılan protokol ve davetliler bayramlaştı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!