Kaymaklı Belediyesinden Engellilere Bayram hediyesi Akülü Araç

Güncelleme Tarihi:

Kaymaklı Belediyesinden Engellilere Bayram hediyesi Akülü Araç
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 11:03

Kaymaklı Belediyesinden Engellilere Bayram hediyesi Akülü Araç

Haberin Devamı

Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR,(DHA)-KAYMAKLI Belediyesi ve Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü iş birlikteliğiyle Emniyetle Engelsiz Yarınlar sloganıyla gerçekleştirilen akülü araç dağıtımı 8 engelli vatandaşları sevindirdi.
Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Sosyal belediyecilikte daha kaliteli, daha iyi tasarlanmış ve düşünülmüş hizmet ve halkın tüm katmanlarının katıldığı bir belediyecilik anlayışına hakim olmaya çalıştıklarını söyledi. Bu hizmetlerin önde gelenlerinden birinin engelli bireylere yönelik hizmetler olduğunu belirten Elma, "Engelliler konusu sosyal katılımcılığın en üst düzeyde olması gereken bir öneme sahiptir. Gönüllülük ve ısrar esastır. Hizmetleri bugünden yarına taşıyabilmek çok önemlidir. Bize en büyük destek ise siz engelli bireylerimizden, ailelerinden ve toplumun diğer kesimlerinden gelmekte" dedi.
Kaymaklı ve çevre köylerde gerçekleşen dağıtımda aileler ve araçlarına kavuşan engelli vatandaşların yaşadıkları mutluluk görülmeye değerdi. Başkan Elma, Projeye destek veren Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'a teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!