Kaymakam Yıldız'dan köylülerle konakta buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Yıldızdan köylülerle konakta buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 10:19

Kaymakam Yıldız'dan köylülerle konakta buluştu

Haberin Devamı

Nurullah TOSUN/KIZILCAHAMAM(Ankara), (DHA)- KIZILCAHAMAM Kaymakamı Mehmet Yıldız, köylülerle buluşmaya devam ediyor. Her ay bir köyde çevre köylerin de katılımı ile düzenlenen köy buluşmaları, bu ay Eğerlibaşköy Mahalle Konağı'nda yapıldı. Toplantıda köylerin ve halkın sorunları dinlendi, çözüm yolları arandı. 
Kaymakamı Mehmet Yıldız başkanlığındaki toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ ve Fen İşleri Kızılcahamam sorumluları, Orman İşletmesi, ilçe jandarması, ilçe emniyeti, ilçe tarım, SGK ve sosyal yardımlaşma  daire amirleri ile  Eğerlibaşköy, Eğerlikuzören, Eğerlialören, Eğerlidereköy Ortaköy, Semeler ve Semer mahalle muhtarları katıldı. Köylerin ve köylülerin sorunlarının dinlendiği toplantıda çözüm yolları arandı.
Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız  toplantıda yaptığı konuşmada, mahallelerin sorunlarını  yerinde görmek ve birlikte çözüm üretmek istediklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantıları ile bundan sonra da her ay başka mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!