Kaymakam Şivgan'dan, Balâ Anadolu Lisesi'ne 'kolej' dopingi

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Şivgandan, Balâ Anadolu Lisesine kolej dopingi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2017 11:42

Kaymakam Şivgan'dan, Balâ Anadolu Lisesi'ne 'kolej' dopingi

Haberin Devamı

Birol KARAKILIÇ/BALÂ (Ankara),(DHA)- BALÂ Anadolu Lisesi'nde düzenlenen 'Kariyer Günleri' programına konuk olan İlçe Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan, "Balâ Anadolu Lisesi son bir yılda eğitim öğretim kalitesi olarak çok iyi bir noktaya geldi, kolej seviyesine ulaştı" dedi.
Balâ Anadolu Lisesi Müdürü Meryem Sanal ve öğretmenleri tarafından 11'inci ve 12'inci sınıf öğrencilerini sınava hazırlamak ve öğrenci motivasyonunu sağlamak amacıyla düzenlenen 'Kariyer Günleri' programının ilk konuğu Kaymakam İbrahim Halil Şivgan oldu.
Programda öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunan kaymakam Şivgan, "Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimiz, istediğiniz takdirde bir yıl içerisinde disiplinli ve programlı bir çalışma ile sorulara verdiğiniz doğru cevap netlerini özellikle de matematik netlerini yüksek seviyelere çekebilir ve bu netler ile çok iyi sonuçlar alabilirsiniz. Ayrıca Balâ Anadolu Lisesi son bir yılda eğitim öğretim kalitesi olarak çok iyi bir noktaya geldi, yani kolej seviyesine ulaştı" dedi.
Programda konuşan Balâ Anadolu Lisesi Müdürü Meryem Sanal ise, "Balâ'da eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmek için, özellikle 11 ve 12'inci sınıf öğrencilerini üniversite sınavına hazırlamak ve motive etmek için üstün çaba harcıyoruz. Bir program dâhilinde 'Kariyer Günlerine’ her ay bir konuk almayı düşünüyoruz, konuklarımız tabi ki konunun uzmanı olacaklar. Zira çocuklarımıza Ankara'daki kolejde eğitim gören bir öğrenci ile nasıl yarışacaklarını ve nasıl bir çalışma sergileyecekleri konusunda bilgiler verilerek ipi göğüslemenin gelecekleri açısından ne kadar önemli olduğu anlatılacak. Bir bakıma vermiş olduğumuz bilgiye ek olarak psikolojik destek sağlamış olacağız" dedi. Programın sonunda Balâ Anadolu Lisesi Müdürü Meryem Sanal, Balâ Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan'a katılımlarından dolayı çiçek verdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!