Kaymakam Öztürk şehit ailerini ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Öztürk şehit ailerini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 15:34

Kaymakam Öztürk şehit ailerini ziyaret etti

Haberin Devamı

Engin ERTÜRK/BAŞKALE(Van), (DHA)- VAN'ın Başkale İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilli Abdulselam Öztürk, 1997 yılında terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonda şehit düşen güvenlik korucusu Ali Ertuş ile Kırklarelin’de vatani görevini yaparken hastalanıp hayatını kaybeden Er Mikail Macü ailelerini ziyaret edip, sıkıntılarını dinledi.

İlçe kaymakamı Abdulselam Öztürk kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gökhan Karaman birlikte 1997 yılında Başkale'deki bir operasyon esnasında PKK'lılarla girdiği çatışmada şehit düşen güvenlik korucusu Ali Ertuş’un eşi Adilşah Ertuş ile görüştü. Kaymakam Öztürk şehit güvenlik korucusu Ali Ertuş’un geride kalan aile fertleri ve çocuklarının kendilerine emanet olduğunu söyledi.

Şehit çocuklarına çeşitli hediyeler vererek sohbet eden Kaymakam Öztürk ve yanındakiler daha sonra Kırklareli'nde 1997 yılında vatani görevini yaparken hastalanıp Askeri Hastanede hayatını kaybeden Er Mikail Macü’ün ailesinide evlerinde ziyaret ederek ilgilendi. Er Mikail Macü'nün annesi Ayşe Macü ile  bir süre sohbet eden Öztürk kendilerinin ihtiyaçlarını not aldırarak en kısa zamanda ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!