Kaymakam muhtarları uyuşturucuya karşı uyardı

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam muhtarları uyuşturucuya karşı uyardı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 17:47

Kaymakam muhtarları uyuşturucuya karşı uyardı

Haberin Devamı

MANİSA'nın Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, muhtarları uyuşturucuyla mücadele konusunda uyarılarda bulundu.

Şehzadeler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı 2018 yılı faaliyet dönemi kapsamında görev yapacak Vakıf Üyesi 2 mahalle muhtarı için seçim yapıldı. Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seçim öncesinde Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, 65 mahalle muhtarına uyuşturucu ile mücadele konusunda çağrıda bulundu.

Günümüzde artık uyuşturucu kullanımının hızlı bir şekilde yayılmaya başladığına dikkat çeken Kaymakam Çorumluoğlu, uyuşturucu kullanım yaşanın da giderek düşmesinin konunun ciddiyetini daha da artırdığını ifade etti. Kaymakam Çorumluoğlu, "Gençler arasında, yetişkinler arasında bonzai, sentetik uyuşturucular ne yazık ki hızlı bir şekilde yayılıyor. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin bu uyuşturucuyla karşı karşıya kalmaması için gerekli çalışmalar yapılıyor" dedi. Kaymakam Çorumluoğlu, uyuşturucuyla mücadele kapsamında muhtarları göreve çağırdı.

Konuşmanın ardından SYDV heyetinde yer alacak iki muhtar için seçim yapıldı. Seçimde Sancaklıiğdecik Mahalle Muhtarı Yusuf Özel, Akıncılar Mahalle Muhtarı Haydar Güreç, Ege Mahalle Muhtarı Ramazan Çayırlen, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı ve Alaybey Mahalle Muhtarı Mustafa Eken olmak üzere 5 muhtar yarıştı. Seçimde 65 mahalle muhtarı oy kullandı.

Seçimi Sancaklıiğdecik Mahalle Muhtarı Yusuf Özel ve Akıncılar Mahalle Muhtarı Haydar Güreç kazandı. Kaymakam Çorumluoğlu, daha önceki heyette yer alan muhtarlara teşekkür belgesi takdim etti.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!