Kaymakam Kaya, muhtarlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Kaya, muhtarlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 17:52

Kaymakam Kaya, muhtarlarla buluştu

Haberin Devamı

Selim SONKAYA/ ÇELİKHAN (Adıyaman), (DHA)- ADIYAMAN’ın Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, muhtarlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Kaymakam Adem Kaya,
İlçe Jandarma Komutanı Cenk Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Görfidan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Acar, İlçe Nüfus Müdürü Hamdi Ceylaner, kamu kurum görevlileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla toplantı yaptı.

Kaymakam Kaya, muhtarlara suç ve suçluyla mücadele açısından şüpheli görülen durumları kolluk kuvvetlerine bildirmelerini isteyerek, şunları söyledi:

"Sizler bizim gözümüz, kulağımız ve halka uzanan elimizsiniz. Bizlerin köy ve mahallelerdeki herkesi tek tek tanıma şansı yok. Bunları en iyi bilen sizlersiniz.  Muhtarlarımızın görev bölgelerine dışarıdan gelebilecek bir tehdit ve tehlikenin önceden önlenmesi için herhangi bir şüpheli durumun tespiti halinde gerekli duyarlılığı göstermeleri ve durumun derhal güvenlik birimlerine intikali büyük önem arz etmektedir."

Toplantıdan sonra Kaymakam Kaya, sorun ve taleplerle ilgili soruları cevaplayıp, kurum müdürlerine söz hakkı verdi ve taleplerle ilgili bilgi paylaşılmasını sağladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!