Kaymakam Kaşıkçı, Dağlıcalı öğrencileri ağırladı.

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Kaşıkçı, Dağlıcalı öğrencileri ağırladı.
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2018 17:29

Kaymakam Kaşıkçı, Dağlıcalı öğrencileri ağırladı.

Haberin Devamı

Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA,(Hakkari)-(DHA)-HAKKARI'nin Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı,Dağlıca Köyü İlköğretim okulunda eğitim gören öğrencileri ağırlayıp çeşitli hediyeler verdi.

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, Dağlıca İlköğretim okulunda okuyan öğrencileri ağırladı. Öğrencilerin ziyaretinde, Yüksekova 3'üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, İlçe Jandarma Komutan Vekili Salih Devrim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Belediye Başkan Vekili Bayram Özcan da hazır bulundu.
Bir araya geldiği öğrencilerle sohbet edip çeşitli hediyeler veren Kaymakam Kaşıkçı,"2018 yılının  ilk günlerinde sınırdaki Dağlıca’dan gelen öğrencilerimizi burada misafir etmek bizleri mutlu etti. Dağlıca’daki bir çok çocuğumuz, bu tarz mekanları ilk defa belki görme imkanı buluyor. Biz de bu kapsamda çocuklarımızı belediye olarak okullarından alıyoruz ve gençlik liderleri eşliğinde gençlik merkezine getiriyoruz. Buradaki faaliyetlerle ve şehir merkezindeki parklarla tanıştırıyoruz.Bu kapsamda ulaşamadığımız nokta ve ulaşmadığımız evladımız kalmayacaktır. Bu mekanları biz devlet olarak yaparken, buraya daha fazla insanımız, daha fazla çocuklarımız yararlansın istedik."dedi

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!