Kaymakam Karagül, engelli öğrenciler ile birlikte resim çizdi

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Karagül, engelli öğrenciler ile birlikte resim çizdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2016 17:34

Kaymakam Karagül, engelli öğrenciler ile birlikte resim çizdi

Haberin Devamı

Mehmet SEZGİN/SİVEREK (Şanlıurfa), (DHA)- ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi Kaymakamı Vural Karagül, Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi'ndeki engelli öğrencilerin okul çevresi ve bahçesi düzenlenmesi için yaptıkları çalışmalara katılıp resim yaptı.

Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi'nde bulunan engelli öğrencilerin rehabilitasyonu için resim çalışmalarına ağırlık veren kurumda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İlçe Kaymakamı Vural Karagül, öğrenciler ile birlikte öğretmenlerinin yaptığı çevre düzenleme çalışmalarına katıldı. Öğrencilerle birlikte resim çizen Kaymakam Karagül, şöyle dedi:

"Özellikle eğitilebilir engelli çocuklarımızın topluma kazandırılması için sanatsal faaliyetlerin kullanılması çok önemlidir. Yapılan çalışmalara öğretmenlerimizin ve çocuklarımızın özverileri ve emeklerini görmekten de mutlu oldum. Yapılan bu çalışmalarda emek veren öğretmenlerimizi ve çocuklarımızı tebrik ediyorum. Küçük dokunuşların hem bireyleri hem de çevreyi nasıl değiştirdiğini hep birlikte gördük."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!