Kaymakam Fırat’ın Okul Ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Fırat’ın Okul Ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2015 23:13

AKÇAKALE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ'Nİ DOLAŞAN KAYMAKAM FIRAT, ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLER İLE MİNİ BİR TOPLANTI DÜZENLEYEREK, İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ.

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, okul ziyaretleri kapsamında eksiklikleri yerinde inceleyerek, okul müdürlerinden bilgi aldı.
Kaymakam Eyüp Fırat’ın Akçakale Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyaretine Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
İlçedeki okulları ve sınıfları tek, tek ziyaret ederek, eksikler yerinde tespit eden Kaymakam Fırat, eksiklerin kısa sürede giderileceğini belirterek, yapılan tüm işlerin takipçisi olacaklarını söyledi. Kaymakam Fırat, şunları söyledi:
"Dönem başında belirlediğimiz hedef doğrultusunda okullarımıza yönelik denetim, inceleme ve ziyaretlerde devam ediyoruz. Öğretmen arkadaşlar önemli bir görev icra etmekte olduğunuzu belirtmek istiyorum. Elimizdeki maddi imkanların ve vakit imkanlarının yüzde 70’ini eğitime harcıyoruz. Öğrencilerimize yapacağınız belki ufak bir dokunuş, ilgi alakanız, o çocuğumuzun hayatında büyük bir sıçrayışına sebebiyet olabilir. O yüzden sizlere büyük görev düşüyor. El birliğiyle ilçemizin eğitim seviyesini yükseltmek önemli hedeflerimizden birisidir."
Akçakale Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni dolaşan Kaymakam Fırat, öğretmenler ve öğrenciler ile mini bir toplantı düzenleyerek, istek ve taleplerini dinledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!