Kaymakam Doğramacı engellilerle halay çekti

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Doğramacı engellilerle halay çekti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2017 15:52

Kaymakam Doğramacı engellilerle halay çekti

Haberin Devamı

Arif KARAKAŞ/VAN,(DHA)- VAN'ın Gürpınar ilçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, engelli vatandaşlar için sosyal ve sağlık merkezi haline getirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.
 
Gürpınar Belediyesi tarafından ilçede kurulan 'Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden Belediye Başkan Vekili Doğramacı, engellilerle birlikte darbuka çaldı, şarkı söyledi. Sosyal aktivitelerin yanısıra bölgede ilk olma özelliği taşıyan uzay terapisiyle de engelli vatandaşlara sağlık hizmeti sunuluyor. Alanında uzman personel tarafından verilen hizmetlerden yararlanan engelliler yaşam merkezini adeta ikinci evleri gibi görüyor.

Belediye Başkan Vekili Doğramacı, her insanın bir engelli adayı olduğunu, bu nedenle engelli vatandaşlar için en iyi koşulları sağlamak gerektiğini söyledi. Doğramacı, "İlçede engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşama daha fazla katılmalarını sağlamak için bir merkez inşa ettik. Sosyal ve mesleki aktivitelerin düzenlendiği merkezimizde onlar için sağlık hizmeti de vermeye başladık. Bu kapsamda bölgede ilk olma özelliği taşıyan uzay terapisini başlattık. Engelli vatandaşlarımız burayı ikinci evleri haline getirdi. Onların mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Engelli vatandaşlarımızı hayata bağlamak bizim elimizde. Bu nedenle onlar için daha iyi hizmetler sunmamız lazım."dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!