Kayıtken'den çocuklar yararına anlamlı defile

Güncelleme Tarihi:

Kayıtkenden çocuklar yararına anlamlı defile
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 14:53

Kayıtken'den çocuklar yararına anlamlı defile

Haberin Devamı

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle tanınan modacı Ertan Kayıtken, geliri Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı'na bağışlanmak üzere hazırladığı ve 18 Nisan “Flowers&Towers" adıyla defile yapacak.

Hem koleksiyonu, hem de amacını anlatmak üzere Hilton Oteli'nde yapılan basın toplantısında ünlü modacı Ertan Kayıtken'e, Moda Organizatörü ve Koreograf Öner Evez, Hilton Oteli Genel Müdürü Oliver Vetter, Hilton Oteli Kurumsal İletişim Müdürü Elif Ocak, Folkart İletişim Müdürü Deniz Gökşen, Model Yüksel Ak, Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı (BUVAK) Başkanı Ülkü Karlı eşlik etti.

Folkart ve İzmir Hilton Oteli'nin desteğiyle 18 Nisan da gerçekleşecek olan ve organizasyonunu Öner Evez'in üstlendiği “Flowers &Towers" koleksiyonu defilesi basın toplantısında konuşan Ertan Kayıtken, “Her yıl çocuklarımız için düzenlenen defilelerimizde yeni koleksiyonumla bir araya gelmek beni çok mutlu ediyor. Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'nin de hazırlayacağım özel kıyafetlerle podyuma çıkacak olması bizim için gurur kaynağı. Bu yıl kendisi de anne olan ve defilelerimin vazgeçilmez ismi olarak yine Yüksel Ak, manolyalardan hazırlayacağım çok özel bir gelinlikle podyuma çıkacak. Çocuklarını ikna ederse, çocuklar yararına düzenlenecek defilemizde güzel bir aile tablosu da görmek mümkün olacak. Kendisine şimdiden teşekkür ederim" dedi.

Ünlü model Yüksel Ak ise, “İşim nedeniyle pek çok kez gelinlik giydim ancak çocuklarımın beni ilk kez gelinlikle göreceği ilk defilem olacak. Bakalım çocuklarım beni gelinlikle görünce ne yapacaklar? Ben de merak ediyorum" dedi.

Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakıf Başkanı Ülkü Karlı ise, “Behçet Uz Çocuk Vakfı adına Ertan Kayıtken ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bir bebeğin yaşama sağlıklı tutunmak için verdiğiniz bu destek çok önemli" dedi.

Mehmet KURT, İZMİR (DHA)

Fotoğraf



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!