Kayıhan'a 3 milyon liralık üst yapı yatırımı

Güncelleme Tarihi:

Kayıhana 3 milyon liralık üst yapı yatırımı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2016 13:51

Kayıhan'a 3 milyon liralık üst yapı yatırımı

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Pamukkale Belediyesi, Kayıhan Mahallesi'nde hayata geçirdiği üstyapı yatırımlarını törenle hizmete açtı. 3 milyon tutarındaki yatırımla mahalleye 71 bin metrekare asfalt yol, 6 bin metrekare beton parke, 1700 metre bordür döşendi; 450 metre perde duvar yapıldı.
Pamukkale Belediyesi'nin Kayıhan Mahallesi'nde gerçekleştirdiği üstyapı yatırımları Kayıhan Mehmet Atmaca İlkokulu yanında düzenlenen törenle hizmete sunuldu. Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin'in yanı sıra belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Kayıhan Mahallesi'nde 3 milyon lira harcanarak 71 bin metrekare asfalt yol, 6 bin metre kare beton parke ve 1700 metre bordür ve 450 metre uzunluğunda perde duvar yapıldı. Parklardaki oyun grupları yenilendi, 5 noktaya MOBESE kamerası kuruldu.
Konuşma yapan Başkan Gürlesin, her hafta bir mahallede açılışlar yapmayı gelenekselleştirdiklerini belirterek, "Son bir ay içinde 4 açılış yaptık. Bu hafta Kayıhan'da yapılan üstyapı çalışmalarının açılışını gerçekleştiriyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak bu bölgeye ciddi bir yatırım yaptık. Kayıhan Mahallesi'nde 32 ayda 9 cadde, 11 sokakta üst yapı çalışması tamamlandı. Ayrıca 4 park yapıldı. Büyük önem verdiğimiz MOBESE kameraları bu mahallemizde de hizmete girdi. Yapılan yatırımların maddi değeri yaklaşık 3 milyon lirayı buldu. 68 mahallemiz arasında hiçbir ayrım yapmadan çalışmaları gerçekleştiriyoruz" dedi.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!