Kavgadan kaçarken kayalıklardan düştü

Güncelleme Tarihi:

Kavgadan kaçarken kayalıklardan düştü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2014 15:35

- Çorum'da bir kişi, aralarında kavga çıkan arkadaşından kaçtığı sırada yaklaşık 15 metre yükseklikteki kayalıklardan düşerek yaralandı

Haberin Devamı

ÇORUM (AA) - Çorum'da bir kişi, aralarında kavga çıkan arkadaşından kaçtığı sırada yaklaşık 15 metre yükseklikteki kayalıklardan düşerek yaralandı.

Çorum-Samsun karayolunun 2. kilometresindeki özel bir işletmeye ait taş ocağının bulunduğu arazide bir kişinin düştüğü ihbarını alan 112 Acil Servis ekipleri, olay yerine gittiklerinde adının Ali T. (24) olduğunu tespit ettikleri bir kişinin yaklaşık 15 metre yükseklikten düşerek yaralandığını belirledi.

Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası yaralı, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının burada verdiği ilk ifadesinde, arkadaşı Onur Can A. (27) ile kavga ettiğini ve bu sırada kendisini kovalayan arkadaşından kaçtığı sırada ayağının kayarak düştüğünü belirttiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Yaralının vücudunun çeşitli yerlerinde kırık olduğu belirlenirken, kavgaya karıştığı öne sürülen Onur Can A'nın ifadesine başvurulmak üzere Bahçelievler Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!