Kavak'ta park projelerine hız verildi

Güncelleme Tarihi:

Kavakta park projelerine hız verildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 16:51

Kavak'ta park projelerine hız verildi

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'un Kavak İlçe Belediyesi tarafından park bulunmayan mahallelere yeni parklar yapıldığı belirtildi.

Kavak Belediyesi tarafından 'Her mahalleye bir park' projesi kapsamında çalışmalara hız verildi. Bahçelievler Mahallesi'nde yeni bir park yapılması için çalışma başlatıldı. Park alanını gezerek inceleme yapan Kavak İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, park içerisinde çocuk oyun grup alanları, kamelyalar ve yürüyüş yollarının bulunacağının belirterek "Parkı bulunmayan mahallelerimiz tespit edilerek park yapıyoruz. Amacımız ilçemizde sosyal aktiviteyi artırmak. Bahçelievler mahallemizdeki parkımızın çalışmalarına başlanıldı. Şuan kamelyaları yapılıyor. Çok yakında buranında açılışını yapacağız. İlçe genelinde ihtiyaca yönelik çalışmalarımız devam edecek. Parkı eksik olan yere park, fırını eksik olan yere fırın veya o bölgenin ne eksiği varsa o eksiklik tespit edilip gereken yapılacak" dedi.

Mehmetpaşa Mahallesi'ndeki Şehit Ümit Eker parkında da çalışmaların başladığını dile getiren Başkan Sarıcaoğlu, "Kavak'ta vatandaşa yönelik hizmetimiz için ekibimiz seferber durumda. Atıl durumda olan Şehit ümit Eker Parkında da çalışmalar başladı" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!