Katili postacı polis yakaladı

Güncelleme Tarihi:

Katili postacı polis yakaladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2017 14:00

Etlik’te bir kişiyi bıçaklayarak öldüren Ferdi M.’ye 47 yıl hapis cezası verildi. Cezaevine girmemek için kaçak yaşamaya başlayan M.’yi postacı kılığında izlemeye başlayan polis bir aylık takip sonucu katili kıskıvrak yakaladı.

Haberin Devamı

Cinayet suçundan hakkında kesinleşmiş 47 yıl hapis cezası bulunan Ferdi M., Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı operasyonu sonucunda yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, bir ay boyunca postacı kılığına girerek takip ettiği M.’yi kaldığı adreste ele geçirdi. M., Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince cezaevine teslim edildi. Daha önce aralarında husumet bulunan bir kişiyi Etlik’te bir otobüs durağında bıçakla öldürdüğü tespit edilen Ferdi M. hakkında cinayet suçundan 47 yıl hapis cezası verildi. Hapis cezasından kaçan M., annesiyle birlikte Basınevleri’ndeki bir adreste kayıt vermeden yaşamaya başladı.

EVDEN ÇIKMADAN YAŞIYORDU

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, başlattıkları çalışma sonucunda M.’nin Basınevleri’ndeki adreste evden dışarı çıkmadan yaşadığını belirledi. Ekipler, postacı kılığına girerek bir ay boyunca yürüttükleri takip çalışması sonucunda Ferdi M.’yi kıskıvrak yakaladı. Şahsın sosyal medyada da sahte hesap açarak kendi fotoğraflarını kullandığı tespit edildi. Ferdi M. hakkında kesinleşen 47 yıl hapis cezasını çekmek üzere cezaevine teslim edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!