Katar Havayolları Adana'dan uçuşlarına 6 Kasım'da başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Katar Havayolları Adanadan uçuşlarına 6 Kasımda başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2017 14:09

Katar Havayolları Adana'dan uçuşlarına 6 Kasım'da başlıyor

Haberin Devamı

KATAR Havayolları Ülke Müdürü Ferit Aksun, 6 Kasım'da Adana-Doha-Adana direkt uçuşlarına başlayacaklarını söyledi.
Adana Ticaret Odası ve ATAK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe’yi ziyaret eden Ferit Aksun ve Şatış Müdürü Ayşegül Kara, Adana’dan Doha’ya başlayacak seferler hakkında sunum yaptı.
Son iki yıldır Adana'dan doğrudan uçuşlar için hazırlık ve altyapı çalışmaları yaptıklarını belirten Katar Havayolları Ülke Müdürü Ferit Aksun, 6 Kasım'da direkt uçuşların başlayacağını açıkladı. Aksun, "Adana çok özellikli bir şehir, başta büyük bir tarım ve sanayi şehri, ayrıca Adana’dan iş ve turistik amaçlı yurtdışı çıkışlarının da çok olduğunu gözlüyoruz. Özellikle Avustralya, Japonya gibi farklı destinasyonlara seyahat talebi var. Adana bu özellikleri nedeniyle bizim için sürdürülebilir bir uçuş trafiği sağlayacak konumda. Son değerlendirmelerimizi yaptık, izinlerimizi aldık. 6 Kasım’da Adana-Doha-Adana direkt uçuşlarımıza başlıyoruz" dedi.
Atila Menevşe de, Oda olarak Adana’yı ve üyelerini yurt dışına açmayı, ihracat ve ticaret kapasitelerini dünya ölçeğine taşımayı hedeflediklerini, bu düşünceler doğrultusunda üyelerinin önündeki tüm engelleri kaldırmak için çaba gösterdiklerini vurguladı.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!