Katalog için poz verdiler

Güncelleme Tarihi:

Katalog için poz verdiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2007 00:00

Ünlü mankenler Nesrin İşçi ve Özbir Erciyas, Ekip Çanta’nın Sonbahar Kış ayakkabı ve çanta koleksiyonlarının katalog çekimi için objektif karşısına geçti.

YAZ aylarının sonuna yaklaşılmasıyla birlikte tekstil firmaları da Sonbahar ve Kış mevsimlerinin yeni ürünlerini hazırlamaya başladı. Türkiye’nin önde gelen ayakkabı ve çanta imalatçısı Ekip Çanta, 2007-2008 Sonbahar Kış koleksiyonlarını çok yakında vitrinlere çıkarmaya hazırlanıyor.

GÜN BOYU SÜRDÜ

Ünlü mankenler Nesrin İşçi ve Özbir Erciyas, firmanın yeni sezondaki ürünlerinin katalog çekimleri için objektif karşısına geçti. Büyük Anadolu Otel’de gerçekleşen çekimler fotoğrafçı Erol Üçem tarafından yapıldı. Sabahın erken saatlerinde başlayıp gün boyu süren çekimler, makyaj sanatçısı Gonca Öztürk’ün mankenlerin makyajını yapmasıyla başladı. Makyajın ardından saçları da yapılan mankenler yeni ürünlerle birlikte Üçem’in objektifinin karşısına geçti.

Oyunculuk çok önemli

Mankenliğin yanında oyunculuk da yapan İşçi, yaz ayları olmasına rağmen işlerinin çok yoğun olduğunu ve kısa bir süre sonra bir televizyon programında sunuculuk yapmaya başlayacağını söyledi. Çankaya Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularından Özbir Erciyas mankenliği çok sevdiğini söyledi.

Başarılı performans

1998 Türkiye güzeli seçilen Nesrin İşçi, objektif karşısındaki performansıyla Türkiye’nin en iyi mankenleri arasında olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!