Kastamonu Belediye Başkanı Babaş'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kastamonu Belediye Başkanı Babaşa ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2016 14:18

Haberin Devamı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Şube Başkanı Fatih Köse ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı makamında ziyaret etti.

Köse, ziyarette yaptığı konuşmada, kentte eğitim gören üniversite öğrencilerine yönelik hizmetlerde her zaman öğrencilerin yanında yer alan ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Başkan Babaş'a teşekkürlerini iletti.

İYC'nin, 19 Sivil Toplum Kuruluşu ile organize ettiği "Kastamonu Tüm Şehitleri İçin Hatim Okuyor" kampanyası hakkında bilgi veren Köse, "Çanakkale, İstiklal Savaşı ve yakın dönem terörle mücadele şehitlerimiz için şu ana kadar 750 hatim okundu. 18 Mart'a kadar bu sayının bin 500 olması hedefleniyor" dedi.

Başkan Babaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İYC, ilimizde çok önemli hizmetler yapmakta, çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Kastamonu Tüm Şehitleri İçin Hatim Okuyor kampanyasına Kastamonu Belediyesi olarak biz de destek veriyoruz. Çalışmaların hız kaybetmeden devam etmesi dileğiyle kendilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!