Kaş'a psikiyatri uzmanı atandı

Güncelleme Tarihi:

Kaşa psikiyatri uzmanı atandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 10:14

Kaş'a psikiyatri uzmanı atandı

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA Kaş İlçe Devlet Hastanesi'ne psikiyatri uzmanı atandı.

Kaş Devlet Hastanesi'ne atanan psikiyatri uzmanı Şeyda Alkan, ilçeye gelerek göreve başladı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan ve Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı'nda ihtisasını tamamlayan Alkan, ilk olarak Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde görev yaptı. Ardından Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan Alkan, buradan da Kaş'a atandı.

Hastanedeki ilk psikiyatri uzmanı olan Şeyda Alkan; daha önce Kaş'a tatil için geldiğini ve ilçeyi bildiğini söyledi. Kaş'ı çok sevdiği için isteğimle geldiğini anlatan Şeyda Alkan, "Bu güzel ilçede görev yapacak olmaktan son derece mutluyum. Hastalarıma elimden gelen en iyi hizmeti vermeye çalışacağım" dedi.

Kaş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Davut Ertekin ise "Psikiyatri uzmanı atanmasıyla çok önemli bir aşama kaydetmiş olduk. Kısa süre sonra hastanemizde sağlık kurulu raporu verebileceğiz. Kaş ve çevresindeki hastalarımız, sağlık kurulu raporu almak için başka yerlere taşınmaktan kurtulacak" dedi.

FOTOĞREAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!