Kaş Gençspor play- off'ta

Güncelleme Tarihi:

Kaş Gençspor play- offta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2018 10:35

Kaş Gençspor play- off'ta

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA 2'nci Amatör 4'üncü Grup'ta oynanan maçta Kaş Gençspor sahasında Elmalı Yuvaspor'u 4-0 yenerek ligin bitimine 1 hafta kala play-off'a kalmayı garantiledi.

Kaş Ağullu Stadı'nda oynanan maçı Berkan Güler, Mustafa Demiray, Mahmut Sefa Türk hakem üçlüsü yönetti. Maç Kaş Gençspor'un vuruşu ile başladı. Maça hızlı başlayan taraf Kaş Gençspor oldu. Maçın 25'inci dakikasında Kaş Gençspor'dan Abdurahman'ın ortasına Emre Ünlü nefis vurarak takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı 1-0 Kaş Gençspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının 70'inci dakikasında Kaş Gençspor'dan Batuhan'ın düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı gole çeviren Emre Ünlü, kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak Kaş Gençspor'u 2-0 öne geçirdi. Maçın 70'inci dakikasında Yuvaspor'dan Tuncay'ın şutunu kaleci Arif kornere attı. 80'inci dakikadaki Yuvaspor atağında Yunus'un şutu kale direğinden döndü. 82'nci dakikada Kaş Gençspor'dan Ahmet Çamuş kafa ile attığı golle durumu 3-0 yaptı. Maçın 90'ıncı dakikasında Kaş Gençspor'dan Ahmet Eriş durumu 4-0 yapan golü attı. Maç da b skorla tamamlandı. Maçta Elmalı Yuvaspor'dan Ramazan ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Yuvaspor'dan Kadir ise sarı kart gördü.

Bu sonuçla ligin bitimine 1 hafta kala maçlarını tamamlayan Kaş Gençspor 8 maçta aldığı 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle topladığı 19 puanla grubunu lider bitirdi ve play-off'a kaldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!