Kaş esnafı albümü hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Kaş esnafı albümü hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2017 10:17

Kaş esnafı albümü hazırlanıyor

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde Kaş Fotoğraf Dostları Topluluğu tarafından başlatılan Kaş esnafı konulu proje kapsamında esnafın fotoğraf albümü hazırlanıyor. Proje kapsamında seçilen bazı fotoğraflar esnafa hediye ediliyor.
Bu yıl başlatılan proje kapsamında Kaş'ta yaşayan Kaş Fotoğraf Dostları Topluluğu üyesi fotoğraf sanatçıları 240 esnaftan yaklaşık 6 bin kare fotoğraf çekti. Tunç Çağlayan, Sinem Yıldız, Metin Demirci, Duygu Topal, Yaşar Akın, Yıldız Kalkan ve Tunç Üvendire, pazarda tezgah açan esnafın fotoğraflarını çekti. Bu fotoğraflar içinden seçilen birer fotoğraf hazırlandı ve bu haftadan başlayarak kasım ayı sonuna kadar esnafa hediye edilmeye başladı.
Proje öncülük eden fotoğraf sanatçısı Tunç Üvendire, "Kasım ayından başlayarak Kaş merkezinde faaliyet gösteren, fotoğrafı çekilmeyen 450-500 civarındaki esnafı da fotoğraflayacağız. Bu çalışmayı 2018 yılının mayıs ayı sonlarında bitirmeyi hedefliyoruz. Bu yılki çekilen 240 esnaf fotoğrafından seçilen 40 fotoğrafla bir sergi açacağız. Gelecek yıl çekilecek fotoğraflardan da 29 Ekim 2018 tarihinde sergi açmayı planlıyoruz. Projenin en önemli ayağı olarak Kaş merkezdeki tüm esnafın albümünü yapacağız. Albümde esnafın adı, soyadı, adresi ve yaptığı iş yer alacak. 50-60 yıl sonra bu albüme bakan Kaş'ın bugününü görecek" dedi.
Projeye Kaş Belediyesi, Kaş Esnaf Odası, bazı esnaf ve gönüllüler de destek veriyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!